Prosím majitele výše uvedené vidle (zdvih 85 a 105 mm), jestli by nemohl přesně změřit vzdálenost mezi osou kola a vrchem korunky. V manuálu je údaj 458 mm (pro zdvih 85 mm) a 478 (pro zdvih 105 mm). Potřebuju to prověřit. Díky moc.
Prosím majitele výše uvedené vidle (zdvih 85 a 105 mm), jestli by nemohl přesně změřit vzdálenost mezi osou kola a vrchem korunky. V manuálu je údaj 458 mm (pro zdvih 85 mm) a 478 (pro zdvih 105 mm). Potřebuju to prověřit. Díky moc.
mx com 105, ma tak dohadem 480, takže to tak bude a nevim proč to řešíš, když je to z acadu a ty vidle určo taky dělali v cadu
Někdo tady totiž psal, že MX com 105 má jen 460 mm. Můj starý rám snese jen vidli cca 450 mm vysokou, tak to chci vědět přesně.
Moje 105 chodi 95 a je vysoka 465mm…takze co mam? :))
..Peška. :)
odkad měříš a trefíš přesně střed náby? :)))
To je jednoduchy…normalne na shimano upinaku, jak mas tu plastovou zatku, tak tam je takova mala skvirka…tak neni problem vzit jeji stred :)
sem tedostal, co? :)
pssst, ja to taky tak měřil, hele ale těch 95, buď moc oleje a neboo, už se to tu probíralo a myslim že to dotyčnej reklamoval, jo a nejde ti třeba trochu vytáhnout??
No oleje mam v pohode…kdyz vypustim vzduch, tak se mi ta objimka vnitrni nohy posune na tech 95mm… :) – vcera jsem s nizsim tlakem nez bezne vozim sel i na doraz :)
hele – 98mm – kdyz nadlehcim kolo a lehce ho polozim :)
plus teda jeste 5mm negativni zdvih…zmereno ted :)
a pak jeste pocitej to, ze ja tu vidlici mam nadoraz, kdyz ji mam 5mm od korunky…ve vykresech maj tu vzdalenost merenou az ke korunce…takze kdyz se to tak veme, tak mam vlastne 108mm :o)))…reklamovat nic nechci…ta vidle je super…sedi mi a kdyby byla vyssi, tak bych musel dat niz predstavec atd…
tak to je dobře že ti to neva,ja ji dostavam tak na těch 90, možná 95 mm, kamaradovi se nova nechtěla vysunovat, když sesedneš z kola, neg zdvih zustaval, ale už je to ok
a cim to bylo?
měl bych jinačí otázku, jdu předělat MX z 85 na 105?? jestli jo, tak jak velky zasah to je??
Heledte…neco jinyho – kdo vymenil olej … uplne – jak vysoko od vrchu jste meli olej??? – resp. jakou vysku oleje jste meli podle starych mer?…
No, na strankach je aj udaj v cm3 , a ma tam byt zda sa mi ze 130cm3 oleja , ale nesom isty , pozri sa na www.marzocchi.com
na strankach vidim JENOM udaj v cm3…a ty jsou na prd, kdyz nerozeberes vidlu, protoze tam cast oleje vzdycky zustane a mne se ta vidle rozebirat nechce, protoze ten olej byl uplne cistej…
40mm.
Ja jsem dal 45mm…take jsem v klidu :)…jsem tusil ze to tak bude (jako starsi modely…)…takze parada :)…dik
Pro měření chce MX comp pořádně dofouknout. Při nižším tlaku úplně nevyleze a vypadá že má nižší zdvih.