co si o tom myslite? blacka jezdil matys celkem dlouho a je daleko lehci ale dj je dj, myslite ze ta kvalita je dobra u dj3 z roku 2003?
co si o tom myslite? blacka jezdil matys celkem dlouho a je daleko lehci ale dj je dj, myslite ze ta kvalita je dobra u dj3 z roku 2003?
black je max na xc, skakani nevydrzi.. dj hodne praskal v korunkach, kazdopadne ale vydrzi vic nez black. ja mel dj 2003 2 roky, chodil libove a i vydrzel, nic neprasklo..
nejezdil nahodou predloni blacka Prokop? a ted testuje dokonce R7
jezdil, r7 taky testuje, ale nedokazu si predstavit normalniho cloveka, kterej si na bajka na dirt a street da r7 (((-: stejne jako blacka.. treba matys s blackem street jezdil.. to je vec sponzoringu, pochybuju ze s nim byl spokojenej, natoz ze mu neco vydrzel..
no nejspis mu asi neco vydrzel, pochybuju, ze by dostal na kazdou akci novou vidlici
no jako asi mu neco malo vydrzel, ale urcite jich taky par poslal pod kytky. takovahle vidle vydrzi asi jenom kdyz vsechno odjizdis na cistotu, nebo pokud mas pod 50kg. ja bych z tehle dvou volil urcite DJ
tohle blue nerad slysi:-).pac ma blacka uz nejakej ten patek a asi mu furt drzi:-).ikdyz s tim jezdenim na cistotu(poklona blue..,kdybys to nepochpil:-)),i s tema kilama to bude prave blua pripad:-).
pro nekoho to je idealni vidle, ale na street/dirt neni÷) a DJ vydrzi o hodne vic nez povoli, muj uz taky neco schytal, ale je pravda ze nedavam zadny pekla
asi je uplne jedno jaky davas pekla.ja klidne zabiju moji vanillu kdy si vzpomenu na neskodny vyjizdce:-) ted jsem vytahnul kolo se skarebem a i jsem se vyhnul jednem peknejm schodum,bal jsem se njn..:-/
no tak se skarebem bych se taky bal÷) a provda ze i kdyz clovek nic poradnyho nedava tak muze nicit÷)
Hmm…mne se tendle thread zda volajaky divny :))) – srovnavaj se dve vidle – jedna na DJ a druha na XC :))…ktera toho vic vydrzi…to asi bude tusit kazdy :)
Myslim, ze Michal je uplne jinej pripad. Na zavodni 4X jde hlavne o hmotnost, na vydrz zas tak koukat nemusi, navic to na dopady poklada takovym zpusobem, ze by to vydrzela snad i silnicka;-)
black je určitě hezčí ale to je všechno… znám malého klučinu – cca 12 – 13 let, který na tom pohopsává na muldách a asi po roce tam má vakl… takže nevím, jak by black dopadl pod 20 letým chlapem na dirtu…