mam takovy problem…na plasti WTB exiwolf 2,1 se mi tuhle zimu udelaly celkem solidni praskliny:(…myslite ze to muze byt tim ze sem na nich jezdil i v tech –20mrazech co letos byly????…jo plaste mam ob 10/05
mam takovy problem…na plasti WTB exiwolf 2,1 se mi tuhle zimu udelaly celkem solidni praskliny:(…myslite ze to muze byt tim ze sem na nich jezdil i v tech –20mrazech co letos byly????…jo plaste mam ob 10/05
lepsi praskej plast, nez aby ti ruply trenyrky:D
looool
Já mám pláště WTB weirwolf 2,1 už od 06/03 a jezdim taky i v mrazech a praskliny mám taky, objevili se letos na podzim. Ale neřešim je…
tak to si me uklidnil:).....jen sem se potreboval zeptat jestli je to normal nebo je to vada matroshe.....
je to normal a je to vada matrose :)
Jen by me zajimalo jake mas provedeni kevlar, nebo drat.
kevlar…
Dik. Takze me to asi ceka taky :(
no ono to asi bude tim ze sem fakt vyjel ven jak bylo –20:(......jel sem sice jdycky jenom asi 15 minut ale pak sem si dalkolo do sklepa kde mame asi tak 20°C…takze kdyz se vyvarujes podobnym teplootnim skokum tak myslim ze to budes mit vklidu.....
Je fakt ze v –20C vytahovat kolo na 15 min mi prijde docela zbytecnost :)
tak kdyz spechas do zkusebny:)
Kdo pozde chodi, sam sobe skodi… :o)
:P
na maxxisech jsem mel praskliny i při letním provozu :( a rozhodně nejsem jedinej u jiných pláštu ok
Já taky v létě Maxxis kevlar dost popraskanej, až chytil defekt v dost velké prasklině. Pak jsem byl rád, že jsem nějak dojel zpět. Už jej nekoupím.
v tom dnesnim svete uz ojebavaji aji gumy:(…
a ktere sou podle tebe vklidu???…znacka model…at vim co koupit…
Ja uz vozim asi 3 roky Maxxisy, a zatim zadny problem…
Mě popraskal Panaracer Fire-XC Pro po 2 měsících letního provozu, reklamoval mi ho kamarád prodejce a dovozce se ani neunavoval napsat proč reklamaci neuznal. Tak jsem s Panaracerem skončil.
dnes som si vsimol na mojich ritchey z-max plastoch praskliny…skoro pri kazdom „vystupku“
mam sa na to vyprdnut alebo radsej kupit nove plaste pre istotu…nerad by som ostal niekde v strede lesa s nepouzitelnym plastom…alebo take nieco nehrozi?
na triplespeedu (favorit ram s nexusem) do mesta se mi objevily praskliny po obvodu kousek od rafku. Jsou to nejaky 622×28 kendy za 200. cim to muze byt? moc velky tlak? to, ze kolo parkovalo celou zimu v pergole i pri –20…? Je to jen na zadnim kole