Má smysl připlatit si zhruba tisícovku na Juicyny nebo jsou vlastnostmi srovnatelné s Deorkama?
Má smysl připlatit si zhruba tisícovku na Juicyny nebo jsou vlastnostmi srovnatelné s Deorkama?
ja bych si pridal..
juicy…
avid
REBA :-D
:o)))
uz neeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!:)
jasně, když Juicy tak REBA!;o)
A co třeba Juici+reba??? :-D
treba ja mel nejdriv rebu a juicy se pridaly az pozdejc.. ale poradi je na vkusu kazdeho bikera..;)
já měl nejdřív XTR a pak jsem přidal rebu a je to super :)
neboj, na sram/avid taky jednou prejdes;o)
no uz me to taky prijde lehce ohrany :/
A taka otazka nie ?
me to prijde tezce ohrany
To opravdu nejsou brzdy, které by snesly srovnání.
nemyslim si. ucinnost bude klidne srovnatelna,jediny co uz pak registruju jako rozdil je tvar paky,coz je u techhle dvou dost podobny.treba hope:-),ten ma packu opravdu celkem hodne dobrou,z deorek mam trosku otlaceny prsty.
Rozdíl je v tom že když sem poprvé vlezl na novýho Jamise osazenýho Juicy 5 taxem trochu neodhad brzdnoudávku a postavil sem se na přední, což se mi u Deorek nepovedlo, i kidyž nový nebyly – teda myslim omylem nepovedlo. Brzdnej účinek je podle mne u Juicy lepčí.
nevim co si delal spatne ze nepovedlo.
Přeci jen, jako tlusťoch mohu hodnotit brzdný účinek nejlépe :-P
No a kdyz si priplatis tisicovku na Juicy 5, tak staci si potom priplatit jeste petikilco a mas juicy 7:))
kde se daj sehnat juicy 7 za 3500,–?
:-O a kde juicy 5 za 3000? :-D
ale jo, jde to i nepatrně levněji:-) když víš kde…
no a kde teda? :-)
nebud zase tak zvedavej:-).
Modří už vědí:)
Ti vzdycky vsechno vedi.. uz me serou:-))
modri? myslis Smoulove?
ne uplne;-)
:)
jasně, v Praze máte zase něco lepšího a chráníte si vlastní zdroje:-)
my mame furt lepsi zdroje:-) akorat akorat nevim jestli ziju v ty spravny praze,ze vzdycky kdyz neco chci tak to nejde sehnat.
proc pisu akorat 2×??nevi nekdo cim to je?uz me to kolikrat stve:-))
třeba u mě:-)
Tak za 3500,– ne-e, ale ten rozdil petikilca je tady www.bagbike.cz/?…
uz jsem nasel za 3600,– jednu,dobry.
Myslis ted juicy 5? jestli jo, tak ja ji nasel za 3550,– hec!
tak to teda nemyslim.hec.
Tak se s nama podel, kde ji maj… honem…
je to takovej jeden kolo kram..
ale jo… vidim, na kolokramu maji obe za 7200,– tak to se hodi. A vypocitat kolik soji jedna byla teda radna fuska:)
jsi jeste mladej,matiku jeste par let mit budes,to dozenes:-)
a ty bys měl brát hodiny výslovnosti a psaní… ať tady to „akorát akorát“ zase někdy neopakuješ:-)
neboj,urcite se povede povede jina kombinace:-)
Jj, jen ty Juicy Carbon stojej furt 11. Nebo někdo víte vo lepčí ceně ?
Napiš do www.bagbike.cz za kolik by byli schopný je sehnat, myslim že maj bezkonkurenční ceny avidů,nebo napiš meil na kolokram jestli stou cenou neco nejde udelat:)
No já bych chtěl spíš něco i s kolem. Nejvíc mne zaujaly Magura Marta na crossovým Cube outback a XT se 180 kotoučem na crossovým GHOST 7500 disc. Juicy sem našel až na nesmyslně drahým FOCUSU, anebo Cannondalu. Asi si na leto koupim Forta v čistý sadě Deore s mechanikama a dosadim na to Juicy 7, čimž pádem mě to vyjde celý asi na 23 litrů a mechaniky k dobru ;-)
Jak dlouho máš 29´ že už kupuješ další kolo?
Už asi 3 měsíce, ale už je hotová. Ba ne, dělám si srandu, ale chtěl
bych na léto něco živějšího co nemá skoro 14kg.
BTW: Stejnak teďka ta 29" spolkne asi pěkný prachy. Měl bych si správně
vzít na léto Superior RX650, ale to si eště rozmyslim, protože v červnu
bude na 90% vyprodanej :-(
hm, sundej blatníky, další vymoženosti, a jsi rátem níž, zkus jezdit bez rohů, odvrtej sloupek vidle, nasad dvoutác, dozadu jeden převod stačí po rovné praze, nasad sliky, řidla dej něco krátkýho, třeba 450mm, gripi nepotřebuješ, řazení jedno taky ne, a brzdy stačí zadbní nějaký večko. A už jsme na pěkných 11 něco:)
No tak to si nejsem jist, zda-li nebude jednodušší zmoct se na toho Cannóna ;-) Dyš si představim, jak montuju do zadu přídavný čepy na véčka a měnim ráfky :-o BTW: Vzadu už mám slika SCHWALBE Marathon, což je nejtvrdší směs jakou sem měl, takže na sněhu najíždim do zatáčky jak plochodrážník :-)
který si ovšem chráníš a nikomu ho nesmíš prozradit:-)
KOLOKRAM.CZ :-D
já našel pár juicy5 cca za 6 a pár juicy7 za cca 7… safra, asi sem koukal jinam než Vy:-)
Se blbě koukáš a nebo ktomu nepřipočítáváš procenta i pro sebe:)
aha, já zapoměl na svoji provizi… takže j5 za 9litrů a j7 za 13? to beru…:-)
Tak třeba E-bay sada P+Z 199 EUR + 5 eur pošt.
a co koupit Sh 535 www.koloshop.cz/index.php?… …meli by to byt „skoro“ LX-ka – skoda,ze jsou za tu cenu bez kotoucu
to ty Juicy vyjdou levnej
tak ted uz mozna ne.. jeste vcera byli za 4990 komplet, ted uz 5900 :(
tak to za tuto cenu mohu mít i ty LX s klasickou pákou.
FORMULA ORO 18K.
24K
Puro
Tak ted jeste do volby pribili LXka s dualama z cenu ± stejnou jako deore.. babo raď
No jak jsem viděl ceny těch Juicy 7, tak kurník nevím. Chtěl jsem si pořídit Shimano Sainty, má to být na FR použití. Co myslíte, že by bylo vhodnější?
Džez nade vše!