Zdravím profíky a mám dotaz, když budu mít SH dualy LX dá se s tím řadit když zároveň brzdím? A ještě je řazení „lepší“ než z obyč páčkama? Jsem lama sorry..
Zdravím profíky a mám dotaz, když budu mít SH dualy LX dá se s tím řadit když zároveň brzdím? A ještě je řazení „lepší“ než z obyč páčkama? Jsem lama sorry..
Brzdit a řadit se prý zároveň dá, ale není to údajně nejsnazší. A jak je to s řazením ti dám vědět během příštího týdne, až mi dorazí domů :)
Díky :-)
jestli myslis odrazovat, tak to se s LX neda resp. mozna jo,ale nedovedu si to predstavit
Pisu ze jsem total lama, co je to odrazovat? Chci kdyz treba sjizdim kopec pribrzdit a hned tam lupnout tezsi prevod, jde to?
odrazovani je razeni na vetsi (lehci( pastorky. To u LX nejde, pze je odrazovaci packa napevno spojena s brzdovou. Jinak to co popisujes ty teoreticky jde, ale asi bych hledal jinou cestu k prehozeni a nenapada me zadna situace, kdy to delat :-)
Díky! Ono to bude nejlepší si zkusit na kole co už někdo má :-)
ale jde;) je to stejný jako u XT akorát nesmíš používt pomocnou páčku:_) Jde to jak na těžší, tak na lehčí:-)
Dá se vcelku dobře. Zvykl jsem si při brzdění současně tahat páku nahoru (odřazovací páčku jsem u XT nikdy nepoužil). Vyjímečně se bohužel stalo, že jsem odřadil i když jsem nechtěl :-)
uvidím, zkusím se na tom projet a pak se rozhodnu
fotrik ma na kole XT-dualy .. a ty paky nejde nastavit tak, aby ti to vyhovovalo na brzdeni i na razeni zaroven. Bud udelas kompromis nebo jedno z toho se ti bude delat NEdobre..:-(