Zdravím chci se zeptat jestli když dám Brzdy M525 na SID XC tak jestli mi to ta vidle vydrží?Dík moc
Zdravím chci se zeptat jestli když dám Brzdy M525 na SID XC tak jestli mi to ta vidle vydrží?Dík moc
zalezi kolik vazis. zjistoval semto tu nedavno a nabyl sem dojmu, ze by nemel bejt problem. www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…
Vážím 85 kg
Nechtel jsi jeste pred hodinou davat XTR nebo BB7?
Někdo mi poradil tyhle a jsou nejvýhodnější cenově a prý brzděj stejně jak BB7
stejne? Sice sem na nich nejel, ale pochybuju, ze by brzdily stejne jak avidy.
tak 525 brzdí líp než BB7 avidy…asi hlavně proto že jsou hydry a BB7 jsou mech
kua, no jo! Sorry a dik! poplet sem ty shimanacky cislicka! splet sem si 525 a porovnaval sem BB7 a mechaniky M475..
Tak v tom pripade sem jel na obojim a bral bych hydry,pze sou hydry :-)
S tebou se clovek nasmeje :)
nevím jak ty nový sidy,ale u těch starších co jsem tak zaslech,jsem nabyl dojmu,že to,že to má návarky na kotoučovku,ještě neznamená,že to na ně skutečně dělaný je…
ja si myslim ze SID a kotucovka nejde dokopy… tie navarky su tam len na okrasu… je to podobne ako scareb a Vecka:-)
me se libi jak tady nadava kazdej na sCareba ze neni na kotouc ale to ze je to sKareb tak nevi pomalu nikdo.to se presne pozna kdo to jenom nekde cet ze sCareb je na nic ale sKareba nikdy s tim nejezdil.
pisal, ze nie je na vecka ten sckareb
ja to myslim jako ze s kotoucem nevydrzi moc dlouho bez vaklu ne ze se tam neda dat kotouc.
Já ho vozil přez rok, a kdyby jsi se mě zeptal, tak to nevim, holt někdo pořád své kolo leští a maže a opečovává a čte si nápisi, a někdo na něm jezdí, já během jízdy ten nápis neviděl:)
jo je to tezky si zapamatovat jeden napis.to co si napsal bych chapal jako ze prijdes ke kolu nahmatas ho aby si ho nahodou nezahlid a kdyz jedes tak vidis jenom takovej tunel o prumeru 30 cm a nic jinyho nevidis.no nic du radsi lestit a hledat dalsi napisY na biku.