Kterou byste mi doporučili ? Mám na výběr dvě kola a liší se vidlicemi + výbavou
Kolo se Suntourem je celé v Deore XT kolo s RockShoxem je Deore + Kore
mám vzít radši Suntour nebo Rockshox, na výbavě mi až tak nesejde – cenově kola vychází stejně
Kterou byste mi doporučili ? Mám na výběr dvě kola a liší se vidlicemi + výbavou
Kolo se Suntourem je celé v Deore XT kolo s RockShoxem je Deore + Kore
mám vzít radši Suntour nebo Rockshox, na výbavě mi až tak nesejde – cenově kola vychází stejně
No se suntourkou zkusenosti nemam, ale s tou judynou sem spokojenej. Kdyz ti nesejde na vybave, tak bych sel spis do rock shoxu…
A ty vozis JUDY XC 04 ? Jen tak pro upresneni, protoze stejny nazev jeste neznamena, ze se jedna o stejnou vidlici. Konkretne JUDY si uz prosla spoustou variant.
Já mám Judy SL 2000 žehli to jako prase , na doraz to nedostaneš , mám ji na 63mm a na XC super , jenom kdyby to mělo zavírání :-/ už jsem na ni taky asi trochu těžký (78kg ) …ale jnak super !!!!!! ( má asi 4000km a všechno si na ní udělámš sám sem si koupil volej a v poho si to sám vyměním …
Ja mam tu stejnou a na 100mm…a jede porad dobre – akorat tam mam dve cerveny pruziny – vazim stejne – zkus to vymenit…ja se ji tedka rozhodne zbavovat nebudu – funguje paradne porad…
S ROCKSHOXEM zkušenost nemám, ale mám loňského SUNTOURA XC PRP SS. Děs, pořád něco. Hodně tvrdý. Když mu upustím vzduch, prakticky nefachá uzamykání. Projedeš tři brody a jedeš rázem na pevné vidli. Moje nej chyba v životě co se biků týká. Byla to jedna z prvních vzduch. suntourek. Letos už prý ale chodí dobře.
Radsi s XT, u tech vidli asi takovej rozdil nebude.
Čau, tak co jsi pořídil? Já uvažuju právě nad letošní RS Judy XC, ale co jsem projížděl archiv, tak ji nikdo nikde nezmiňuje. To ji nikdo nemá? Nebo aspoň loňskou?
Lonska ma stejny jenom nazev.
Cau,ja som mal tiez problem pri vybere biku a rozhodoval som sa medzi rockshox pilotom a srsuntour axon .V obchode ma nakoniec prehovorili na toho axona, ze ak nebudem spokojny, tak mi to vymenia za pilota. Mam najazdenych 1000km so suntourom a som snim spokojny, nemal som ziadny problem a chodi skvele.