Mam nabidku na tohoto Dominatora za cca 19000,– www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… . Chtel jsem se zeptat jestli to za to stoje nebo ne. Vybaveni je rekl bych vic nez dobre akorat neznam ten ram.
Mam nabidku na tohoto Dominatora za cca 19000,– www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… . Chtel jsem se zeptat jestli to za to stoje nebo ne. Vybaveni je rekl bych vic nez dobre akorat neznam ten ram.
za ty peníze to není vůbec dobré…
ste se tu stema dominatorama nejak rozjeli ne?
asi byli vsichni na Raftacich… :-)
… este ne:-) ale v dohladnej dobe budem asi odideny do kina:-D
Ztracená generace …
Vypadá to běsně, řekl bych, že za ty peníze pořídíš lepší a hlavně hezčí kola:-)
Zatim dekuji za odpovedi. Jsou sice dobre akorat trochu na hovno (Vas asi zamestnava M$). Odpoved bych si predstavoval takto: Ano za ty prachy je to odpovidajici nebo Ne je to shit neber to zkus se mrknout treba na <Znacka>/<Model>. Odpovedi tohoto typu jsou opravdu na nic. Diky Honza
Dekuji za odpoved puvodne jsem chtel neco do 20000,– takze jsem toto uplne prehledl. Jeste jednou dekuji za upozorneni.
no jo, je to fakt na hovno… kazdou chvili se tu resi, jaky kolo za 10/15/20/25/30 tisic a on ti to nikdo nechce poradit po stopadesatyosmy znovu
co jsi provedl ze te napadlo zrovna tohle cislo?:-))
tady ale nejsi na placeny lince zakaznicky podpory:-).jeste si to vynucuj:-D
OK. Mas recht :-)))
Za ty prachy máš kompletní LX i s kotoučema:-)) www.maxbike.cz/…cross/lx.jpg
Ty Maxbiky 06 sou designově příšerný, ale jinak máš recht (dokonce myslim, že tam maj nějaký akce). Ten Kely´s má lepčí vidli.
co to je? www.maxbike.cz/…cross/86.jpg
Si ňákej hustej, ne ? Zkusím ti přesto poradit: Ten design toho Dominatora je skutečně super, viděl sem ho na vlastní oči, ale ty sváry vypadaly nějak divoce a i když Dominator (Olpran) staví největší a „nejmodernější“ fabriku v čechách, tak bude ještě chvíli trvat než si tahle značka vyrábějící hlavně Tescokola vybojuje místo na slunci. BTW: to osazení je za ty prachy skutečně nic moc a vzhledem k tomu, že krom pár vidlic (na který stejně nemáš) se v crossech 2006 nic nezměnilo tak kup rozhodně model 2005. www.e-cyklo.cz/…ktu-317.html www.e-cyklo.cz/…ktu-149.html www.e-cyklo.cz/…ktu-148.html Kelly´se sice nemusim, ale tenhle je obzvláště vypečenej: www.bicy.cz/katalog/?…
a ta vypecena vaha!:-)
No pokud bys chtěl crossa na kotoučích tak kolem 11ti kilo, tak si připrav 2× tolik a více peněz.
Na obrázku je bohužel bez kotoučů, ale ta verze tam je. rotwild.de/index.php?id=544
ja jenom nerad vidim crossy tezsi nez normalni XC biky.
To dělaj ty LX kliky :-P
Diky za prispevek. Pokud jsem Te nastval tak se omlouvam, ale vyse uvedene reakce bez konkretniho nazoru mi jsou pri rozhodovani k nicemu. Tva odpoved mi jako jedna z mala pomohla. Doted jsem jezdil silnici takze se v crossovych kolech neorientuju, proto jsem hledal v modelech 2006. Diky za upozorneni na ty Apache. Ten posledni je opravdu srovnatelny s tim Dominatorem za podstatne lepsi penize.
Wakitu může z vlastní zkušenosti doporučit.
To neznamena, ze kdyz na nim jezdil Kokotek s Madlem v Raftacich, ze je vsichni musite hned mit…
Počkej, počkej… ty chceš jako říct žes to viděl ? Tos teda u mne klesnul :-P
hmm,tak ja kdyz byl tyden pred premierou na necem jinym a koukal na tabuli jak tam ve vsech terminech blika obsazeno,tak jsem si rikal ze teda na to asi par lidi pujde.
Já sem byl na snouborďácích zhulenej jak paprika a téměř sem se nesmál (nejspíš sem si poplet žánr). To když byla olympiáda a mluvil tam ten trenér s obrovským frňákem, taxem se málem udávil ;-)
stejnak si vymejšlíš ! Byls určitě na Rafťácích :-P
no ja to videl, ale kravina,asi uz tomu nerozumim
No me pozval kamosh, kterej to sponzoroval a ja sem to nemohl odmitnout a navic kdyz to bylo zadarmo, tak proc se na to s mladou nejit podivat, ze?
Žádná mladá by s tebou nemohla chodit, nebo jo ? ;-)
pche, by ses divil… Nahodou ale Raftaci nejsou zas tak spatni, jak sem si mylsel… Do kina sem sel s pocitem ze uvidim nejhorsi film za tento rok, ale zatim dobry:)
Tak se nestyď a řekni nám kolik máš mladejch !
Co jsem zatím viděl Dominatory v obchodech, tak byly VŠECHNY předražené proti dobrým mravům, takže bych hledal jinde.
Jo a dneska sem si vsiml unas v Intersparu Dominatora na TX/deore, RST Gila, Truvativ kliky za 9900,– si myslim, ze se to hodi
Zapomenul si dát na konci smajla !
TX.to je jim podobny:-)
No,a co říkáte na tohle?www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… Jsou tento týden v Globusu za 12000,–Kámoš si to chce koupit,co mu mám říct?Díky za radu.
za tu cenu to neni spatny. ale nevim, co si mam o nich myslet, kdyz daji na oficialni foto kolo s vyhrnutou prachovkou na vidli :/
pokud do kola nechce davat vetsi penize, tak to je dobrej kup,ja bych se toho nebal.
Jen bych zkontroloval, jestli není na tom kole stejný jen rám a přehazovačka a ostatní optimalizováno vzhledem k ceně.
Toho se právě taky bojím,jestli to třeba neosadí staršími sadami,kterých se někdo potřeboval zbavit a vlastně ani nevím ,jestli je to model 06,nebo jestli to nevyrobili předloni a dodnes to prodávaj:))PS.nevím ,co je na XT tak strašného,každý prodejce se naparuje,když náhodou na kole je.
u me takovy kolo konci ve chvili,jakmile uvidim XT prehazku.je to jenom muj podminenej reflex,ale proste jo:-)
jj, XT šaltr je šílenost. Taky, hned jaxem dostal nový kolo, taxem ho sundal a prodal.
a ted ti pribyl do rodinky santůr vid?:-D
Ten je náhodou překvapivě solidní, ale nechvalme dne před večerem.
co je na přehazovačce doere XT zlýho? neděs mě…
prehazovacka je prece nejdulezitejsi
ale jo:-) jenze bez slusnyho razeni je k cemu?:-)
Hezky si tam vlevo naťukej cenu, k čemu to má být a pak uvidíš…
a jinak ten dominator je fakt na hovno:-) akorát další taiwanec na trhu – tentokrát je alespoň předražený, takže nějaká změna tu je:-D
a co se nedela na tajvanu?;)
tak třeba Krutor:-) nebo třeba Cannondale:-)
nebo něco značkového: www.bradsky.cz/index.php?…