Chtěl sem se zeptat: objednal sem si celou sadu Deore 2006 a chci se optat jestli jde demontovat podřazovací páčka, vím že u vyšších sad to jde. Díky.
Chtěl sem se zeptat: objednal sem si celou sadu Deore 2006 a chci se optat jestli jde demontovat podřazovací páčka, vím že u vyšších sad to jde. Díky.
nebylo by lepsi zeptat se driv, nez to koupis?
při nejhorším kladivo, to amputuje řadící páčku určitě :-)
neprijde o zaruku?
Jde to. jen potřebuješ 3 torx s dírou.
vidim tam vlasy, vidlici, klic, zarivku, lampu a kus neceho… to bude asi to razeni co?
ááááááááá pánaček je fotograf :-D
ty kraavo!:-DDD.to si nam fakt chtel ukazat to razeni?:-))). hele ja taky dneska zjistil ze neumim fotit,ale tohle je silene moc na me:-))
LOL. Pěkná dílna, :-).
kasli na ne…nerozumi umění:)
rika ti neco Makro? :D
To jsou ty nakupnaky, ne? Mamka mi o nich rikala… ;o)
Nejspíše budu mít to stejné. Už si jí zkusil demontovat – podařilo se? Jak si s ní spokojen?
Chtěl bych využit tohoto threadu a zeptat se na sadu deore dual control ve verzi pro hydraulické kotoučovky. Jak jste s deore Dualy spokojeni.Jaký má ta sada deore tvar páky, taky úzký-jako xt nebo už se poučili a maj širší páku.Jak vám dualy od Deore fungují. Někde jsem četl, že někomu dělali na kolech Scott problémy, že neřadily přesně. Díky za jakékoliv info.
Cekam na ne, pristi tyden muzu dat vypoved. Mam doma XT a primy porovnani se nabizi :)
Supr. Díky, že pak napíšeš srovnání.
Pripadne mi radej napis e-mail, zapomenout je strasne jednoduchy…