Jake s nima mate zkusenosti. Mel jsem S comp light a pripadaji mi stejne jako XCR DRY. Pletu se ?
Jake s nima mate zkusenosti. Mel jsem S comp light a pripadaji mi stejne jako XCR DRY. Pletu se ?
Anketa: co vydrzej ?
Teda jestli jsi mel Comp S Light tak me prekvapuje ze o nich jeste uvazujes :)
prave ze ano, sice teda je pravda ze sem tam byl defekt, ale jizdni vlastnosti meli asi nejlepsi ze vsech plastu co jsem pred tim jezdil ( ne ze by jich bylo hodne) :). Co nejaka alternativa ?
alternativa mozno XCR DRY2
jak dlouho ti vydrzeli ty S lighty? A jakej teren si s nema jezdil? Ptam se, protoze i kdyz jsou plaste DRY tak s nema jde kolikrtat sjet i mokrej teren, kdyz neni extreme blaticko co lepi.
vsechno mozny, sem tam maraton, sucho, mokro, sotolina… Prave ze mi ten vzorek prijde uplne stejne jako s comp L, mozna jina smes ..nevim.
S lighty zhruba 5K
No ja som ich mal 2×, ale po druhej reklamácii som si pýtal peniaze spat, nakolko od pláštou v takej cena očakávam výdrz vačšiu ako jeden maraton. Stručný popis závady – praskali okolo štoplov. Ked som si nedávno prečítal v aprílovom Mountain Bike UK rovnaku skusenost s All mountainmi, vidím, že to nebola len náhoda…
Právě jsem si je koupil. Ještě je nemám ani nasazené. Doufám, že budou dobrý.
Pak urcite dejte vedet, jak to sedi na suchu a jak na mokru. Zatim zavody resim univerzalama HUTCHINSON spider 2.0, ale dost se na nich clovek natrapi, protoze jsou tesky a spis se hodi jen do blata. Pokud je teda opravdu vsude sucho, tak jezdim michelin X-comp, ale to jsou plaste spis na trening nez na zavody – stojej 250kc
Hutchinson Spyder jsem měl taky a ty letěly do kontejneru velkým fofrem. Byl jsem s nimi fakt nespokojenej.
Povídej, přeháněj :o)