• Vymi

Zdravim, kukal jsem do historie a nic podobneho jsem nenasel… ale k veci koupil jsem si rafky weinamnn zac 19 a chtel bych se zeptat, jestli nekdo dalsi je ma a jak je s nemi spokojeny, musim rict, ze ja osobne jsem zatim spokojen, jak s vahou tak tvrdosti + cena spise me zajima prosty nazor :-)) dekuji vsem za prispevky…

0 0
    • Tomcat_1  

Rigida…

0 0
    • Peslezedirou  

Jezdil jsem je cca 4kkm. Běs a bída, na předním celkem ok, ale na zadním ráfek běžel rovně jen když jsem kolo přinesl ze servisu. Po skoro každým švihu jsem centroval a to jezdím dost v klidu. Užij si to :o(

0 0
    • Peslezedirou  

BTW: Hele to je fakt na palici, něco si koupit a pak se ptát?

0 0
      • Vymi  

aha takze priste az si neco koupis ty a nahodou se zeptas jak je na tom zbytek co to vlastni ti ja napisu to same… :-))) ses jak z lesa…

0 0
    • Jenda  

spousta lidi si na ne dost stezovala ale ja s nima byl celkem spokojenej, je fakt ze nejaky desetiny mm neresim, stejne rafek vdycky nekde bouchnu takze je jedno jestli za 1000 nebo za 300:-) spis me zarazi kolik variant tehlech rafku existuje – pod stejnym nazvem je vyrabi jak weinmann tak rigida a videl jsem je uz uplne bez, s jednoduchym i s dvojitym kaliskovani (ty jsem mel) s brzdnou plochou frezovanou do hladka nebo s drazkama. Takze asi i kvalita jednotlivych kusu se muze dost odlisovat?

0 0
      • Jenda  

jo a vzadu mi vydrzel pres 14 kkm (centrovano asi 3× )a jeste ho bude jezdit pritelkyne coz na rafek pod 400 kc povazuju za velkej uspech

0 0
    • MARIN  

Mel jsem na zimaku. Je tezky, porad jsem docentrovaval a ma hrozny spoj = UZ NIKDY

0 0
      • dodydody  

No kdyz sem se do nich poradne oprel a to sem tintitko tak mi skrtali o boticky na V strasne meky stale se musely centrovat uz bych je nechtel : (

0 0
        • Vymi  

a nebylo to tim ze byl treba mekej vyplet… me totiz za tu chvili co je mam tak nechytam o V nebo jinak receno se mi to nelame…

0 0
    • McBlacky  

hmm škoda že jsi nenarazil na moje „reference“ ale asi byly tak zžíravé že se vypálily :) největší shit co jsem kdy jezdil… stačí ti to

0 0
    • Pá-dlista1  

Jsem je mel taky… urcite ne ani mesic. Udelal jsem na obou kolech plosky a sly pryc.

0 0
    • Venda  

Já je měl od Rigidy. Byly těžký, ale centrovat jsem je vůbec nemusel, ale za 1500 km se mi zadní probrousil a ve sváru prask. Dost jsem si tehny rozbil hubu. Teď ho mám jen ve předu na náhradním kole a jezdím s nim na silnici a tam mi plně vyhovuje.

0 0
    • rock  

Na předním kole jako Rigidu, 32dr. Zatím má najeto tak 500km, takže k nim němu nic moc neřeknu, zatím o něm nevím … uvidíme za rok …

0 0
    • mastihuba  

já ho mám na zimáku už pár tisíc km a relativně v pohodě. Ale je facht že nejvíc toho najezdil po silnici. Už bych do něj taky nešel poměr kvalita/cena neni nejlepší.

0 0
    • ota  

výborný ráfek-nebýt jeho,tak se centrovat jen tak nenaučím(několikrát do měsíce).doporučuji zvláště do Beskyd,a je z tebe excelentní servisák.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.