Jaký jsou nejlepší špalky?
Jaký jsou nejlepší špalky?
Já mám sice kotouče,ale brácha má na kole brzdy AVID 5 a teď tam dal tyhle špalky: www.cykloexpert.cz/…-06t-veestop a oproti těm origoš to brzdí jak prase, a nehobluje to ráfek
BBB.......jinak už neee!!! (o:
taky BBB
BBB. Akorát už je vozím docela dlouho a chtělo by to změnu. Jenže mne nenapadá žádná stejně dobře fungující za stejně malé peníze …
super sou tyhle www.jipacz.cz/katalog.php?…
Hlasuju taky pro BBB. Možná se najdou ještě lepší, ale účinnost a výdrž super.
Perfektní zkušenost mám s Baradinama(tříbarevný)www.cykloprofi.cz/katalog.php?…
Ja s 947V
souhlas
BBB tribarevne. pak jsem je nemohl sehnat, tak jsem zkusil BBB sede (staly myslim 130Kc dva pary) a brzdi dle meho subjektivniho nazaru stejne
Nevím jestli nejlepší, ale taky jsem propadl tříbarevnému šílenství jeménem BBB :o)
Neříkám, že to jsou nejúčinější špalky co jsem vozil ( Jagwire co jsem měl předtím byly lepší, ale strašně tvrdý a blbě dávkovatelný, musel jsem je dát dozadu, kde je trochu tlumila rozevírající se zadní stavba), ale jsou krásně dávkovatelný, tichý a celkem vydrží, a navíc ta cena :o)
cervene koolstopy :-)
2 root :-)
žádný 2 root, já jsem tady nejdůležitější :o))))))
Taky mě brzdí trojbarevná guma značky BBB.. A brzdí s nejlepším poměrem cena/brzdný účinek/opotřebení ráfku…
Myslite, ze mi to nebude delat problem na cantilevrech? Nebo musim koupit nejake specialni
mam to vubec psat? :)) bbb nebo barradine (o nejakou kacku levnejsi) trojbarevne
fibrax
2root :)
to je ted nejaky moderni ;)
Campagnolo a zeleny Jagwire.
Modré Fibraxy a potom tříbarevné BBB
kool stop dc,kool stop černé-originály z avid sd mag.
Trojbarevne BBB
Trojbarevne BBB
Nevim jestli nejlepsi, ale cerveny Clark´s.
Baradine / Alhonga jsou super. www.tandem-bike.cz/…robnosti.php?… Ale ta barva nejde k mému rámu…
trojbarevný BBB
Trojbarevné BBB brzdí dobře. Výdrž nikdy víc jak sezónu, protože mi vždycky v zimě zmizí. Problém je taky v tom, že jsou vyšší než ostatní špalky – povolení lanek a špatně se vyndávají kola z rámu.
Trochu se tu prizivim, at nezakladam novy thread – taky se prave rozhoduju mezi tribarevnyma od BBB 05T, Baradine 955VC a 300G Z-703 (www.imexpo.cz/brakepads.pdf).. Myslite, ze to sou vsechno srovnatelny, nebo dokonce technologicky okopceny a lisi se jen cenou? Soucasny tektra co tam uz byly sem sjel az po dvou letech a 2500 km, tak se rozmyslim, jestli koupit kovove botky s vymenymi gumickami, nebo klasicke celogumove spaliky? Co byste doporucili? Pocital sem to a cenove by se mi ty kovove botky vratili nejdriv po sesti sadach..
kuuuulstop:D a inak koolstop cervene
Jezdil jsem 3barevny BBB a Baradine, oboji vyborny, ale myslim, ze nejsou uplne stejny, trosku favorizuju BBB.
MAGURA červený
mám keramiku, takže Koolstopy v zelený barvě
Cierne Fibraxy, tie aj na snehu brzdili skoro ako v lete za sucha (a nemyslim to tak, ze v lete za sucha brzdili ako zvycajne gumicky zvyknu vrzdit na snehu). A potom cervene Tektra. Skoda, ze pasnu uz iba do cantileverov. www.cykloprofi.cz/katalog_img.php?…
campagnolo a koolstop
koolstop červenočerné …na králi se ani nehli, třeba Shimano by bylo na dvacátým na vyhození
ritchey čierne
podle mě nej jsou BBB 3 barvy!!
U trojbarevnéch BBB Veestop píšou – Kompatibilní se Shimano vyměnitelnými brzdovými botkami (M70R2).
Řekne mně někdo jestli do dostanu do brzd Shimano Alivio BR-M430? Dík.
Vozím Authory tříbarevné a oproti originál Shimanům je to velký rozdíl.
podle mě tyhle authory, barradine a BBBčka dělá stejná fabrika v Asii
Mám taky 3barevné BBB a oproti původním Tektro špalkům je to velký rozdíl.
nejlepsi jsou urcite cerveny Koolstopy!! vubec nemizej,nechytaj spony,nenicej rafek,na suchu brzdej jak mechanicky kotouce Avid…
… na mokru jak bez brzd:(Parkrat mi naskocil studenej pot na cele po prujezdu brodu s cervenejma koolstopama.
To je zajímavý,já když projedu brodem,a chci zabrzdit,zak mi to kolo brzdí jak suché.Nevím čím to je a co by se s tím dalo dělat? :))Mám taky červený K-S.
Tak to mam asi jeste nejakou jinou verzi.Za sucha super,ale na mokru s tim musim hodne pocitat.
no me to nebrzdi jenom dokud je na rafku voda,jakmile se „stahne“ tak zase brzdej…ale celkove si myslim ze brzdej ze vsech spalku nejlip…
Ahojte. Mám taky špalky BBB ale zadní kolo mi nějak nechce brzdit, nemůžu ani za nic dostat zadní kolo do smyku. myslíte že to může být ráfkem ?