Ahoj,
Opet rubrika poradte dementovi. Premejslim nad tim co hodit na bika ted na jaro.
Koukam na Z-Max … co si o tom myslite, popripade co jezdite zhruba za
zrovnatelny plast jak hmotnosti/cenou/vzorkem ?
Diky moc.
Ahoj,
Opet rubrika poradte dementovi. Premejslim nad tim co hodit na bika ted na jaro.
Koukam na Z-Max … co si o tom myslite, popripade co jezdite zhruba za
zrovnatelny plast jak hmotnosti/cenou/vzorkem ?
Diky moc.
Z-Max raději kevlar po tom co jsem se tady dočetl o produkci Ritchey plášťů. Jinak za ty peníze je dobrý Bontrager Jones (cca 390kč).
Ja jezdim Ignitory 2.1 od Maxxisu a zatim spokojenost… Sice by mohli byt sirsi, ale vzorek zabira dobre a brzdeni taky ujde.
ja sem ho chtel poridit, ale RR Sport mi staci a ja su sikovnej, ten drapak nepotrebuju… (posledni slova bikerova :)
stejně se nic nedovíš, každý ti poradí něco jiného :o)
Můj tip je IRC Notos 2,1 pokud možno kevlar.
Souhlas
nebo Serac
Zaujal me vzorek Maxxis Ranchera, nevozi to nekdo ? BTW: idealne bych bral sirku max 2.0
pekacek je vozi! :)
Včera došly objednaný brátový bez proužku (nechápu proč ho tam dávají, to má většina lidí červený kolo či co).
No me to taky dost vadi, ze tam davaj ty prouzky, ale mel jsem stesti a zrovna unas meli 2 ks Ignitoru bez prouzku…
V obchodě mi říkali, že standartní série je s proužkem a dodělávky na objednávku bez.
U maxxis DH plastu to funguje tak, ze obycejny jsou s prouzkem, s butylovou vyztuhou boku od maxxisu jediny pouzitelny) bez.
Ja kupuji kevralovy Maxxisy a uz lonskeho leta mam vzdy bez prouzku. Podle me ten prouzek uz prestavaji delat.
max 2,0??? Já myslel, že to chceš na bajka a ne na silničku :o)
O těch Maxisech tady byla už diskuse, zkus si to vyhledat
Ok, zkusim, ja tedka prochazim kramy a divam se co nazuju na sobotu abych aspon snizil deficit vykonu :)
PS: pritom povezu na zadech laptop :-))
Jsou v pohodě, jen do velkého bláta se nehodí. Kdo si myslí že Larsen TT míň klouže se šeredně plete :o) Životnost je o dost lepší jak u TT.
Já mám Maxxis Ranchero na biku asi 2500 – 3000km a naprostá spokojenost, vzorek dobře zabírá v terénu a na tvrdém podkladu má poměrně malý valivý odpor díky středovému průběžnému vzorku.Mohu jen doporučit.
Co říkáš na WTB Exiwolf 2.1
A co takhle Maxxis Mobster? Na takove sracky myslim celkem dobry…
jj, manas, hod tam mobster s vyztuhama v mekky smesi ve 2,5" ;-)
Jo jo. Idealni naxc… :o) Ja mel na mysli 2.1. Vozil jsem je na xc a v takovych srackach jako jsou ted se mi celkem osvedcily…
Vcera jsem nasadil 2,1 Maxxis Ignitor. Dal jsem s nima 50 km po silnici a cca 5 km po zeleznicnim naspu s prazci. Docela solidni plast, jsem zvedavej, jak se bude chovat v terenu. Jedine, co mi na nem vadi, je to, ze chyta a strili kaminky na ram. U toho Ranchera bych se bal toho souvisleho pruhu – mam strach, ze to bude v mokru podkluzovat(ale nezkousel jsem jej). Radeji nez Ranchero bych zkusil Larsen TT (a nebo jeste lepe CrossMark, ale ten pry letos u nas nebude).
Dlas jej dozadu nebo dopředu ? (já bych sázel na předek)
Ignitora mam na obou.Uvidim, jak se bude chovat v terenu. Na Medusu mit asi nebude, ale zaje je pohodlnejsi a rychlejsi. Larsena ci CrossMark (az bude) na zadni.
Já sem to nakombioval Ignitor dopředu, Ranchero dozadu… A zatím max spokojenost.. Ani se na ně v tym bordelu nic nelepí. Ranchero vzadu při vyšší rychlosti na asfaltu plave a Ignitor zas bere kamínky… Ale jinak krása:)
Jestli ti plave tak ho nafoukni :o) Mám ho aj vepředu a žádného plavání jsem si nevšiml.
Foukal sem co mi pumpa stačila… Myslím tím tak 60km/h a víc:) Ale jede to suprově.. A to sem celej loňskej rok odjel na wormdrivech…
Ignitor je dobrej plášť, akorát mi mrzela malá životnost, zvlášť v zadu mi Dynomite (ten samej vzorek, akorát trochu víc doširoka) mizel před očima
co je pro tebe velmi hruby vzorek na XC, kdyz Z-max je stredni??
ja bych zaradil do vyberu schwalbe: albert, ralph, noby (noblhoch?:)
btw: nemas nahodou tiogy?? nebo je setris na leto.. ;)
Mam Tiogy, ale i kdyz je prefouknu tak jsou strasny na asfaltu. Cabbage mi sice rikal ze Lempl na nich loni lital jak blazen ale to byl Lempl, ze ? :-)
Rubena Scylla – takova rozumna kombinace vseho. Bral bych ale jen ty se 127TPI.
požadavavek XC plaste- stredne hruby vzorek + podmínka Maňas = ojetá DH Tioga? ;-)
mam tez zajem o maxxis ignitory , ale je tu financny problem co pozeram tak 1.95 stoji 990 a maji vahu 500gramu..neprovozuje dakto ti levnejsi 390,–…prave preto ze kolik vazi
Maji i verzi 60TPI za 590 Kc (neni sice uvedena v katalogu, ale presto je k sehnani)
Jako univerzál doporučuju Specialized Roll X Dual, jezdím je v kevlaru od podzimu a je to hodně dobrý plášť.
Co rikate tomuchle ? www.schwalbe.com/index.pl?…
divny…
Motor to nema, takze to stejne samo nepojede…
a co nejaky continentaly? treba explorer mi prijde takovej pohodovej univerzal, jinak Tiogy XC v 1.95 podle me litaji solidne, ta 2.1 ale uz bude az zbytecne siroka
No teď se chystám nasadit Ignitora 2.1 dopředu a Ranchero 2.0 dozadu… Akorát je škoda, že je to Ranchero s tim hnusným voranžovým pruhem… :(
ten pruh je strasnej, kdo tohle vymyslel…uspesne jsem ho zatrel cernou fixou-lihovkou, drzi dobre.
No nechci ti kazit radost, ale ta fixa sleze.
Zrovna mám nasazenou Rubenu Charybdis 127 něco.
dopredu little albert dozadu albert. velmo dobra kombinacia…
dobrá ale sakra pomalá :/
Diky za vsechny napady a pripominky. Pujdu zkusit Schwalbe Smart Sam v 2.1, drat www.schwalbe.com/index.pl?…
vozím rubeny acris 1,9" kevlar,objel jsem na nich asi pět závodů.pohoda bez defektů a taky loňskou šelu.foukám na 4atm.
Ten vzorek mi připomíná toto: www.mitsubishi.com/image/top01.gif :)
A co takhle mutanoraptor? Včera jsem jej poprvní projel v blátě a celkem dobrý.
mě se líbí tyto :-)))