Caute majitelia Meridy Mission. Neviete niekto rozmer sedlovky na M.M. Comp 2004? Ak ano, piste, telefonujte, faxujte.
Caute majitelia Meridy Mission. Neviete niekto rozmer sedlovky na M.M. Comp 2004? Ak ano, piste, telefonujte, faxujte.
hohooo, chapu spravne to ze si M.M. nakonec koupil? Tak bacha at neprdne!
No kupil, este v septembri 2005, ale az teraz som sa dostal k tomu, aby som objednal veci, ktore nemozem pouzit zo stareho. Navyse este budem menit skoro komplet pohon. Takze z fleku vysolim za komponenty cca 8500. Esteze som prave pri peniazoch.
Ak myslíš Trans Mission, tak je to 31,6mm.
Myslim iba Mission (zdvih 60/80mm).
tak to neviem, ale marí sa mi niečo okolo 26,8mm. Máš tam takú plastovú redukciu?
26.8mm tam urcite nie je. To bolo iba na ocelovych ramoch, napr. na mojej starej Meride, na ktorej mam vcelku novu sedlovku, tak prave zistujem aku potrebujem redukciu, aby som ju recykloval.
takže 2005 a 2006 tak isto ako Trans Mission 31,6mm, 2004 neviem.
Všetky rámy Mission aj TransMission/02–05/ majú a mali 31,6mm.
31.6
27,2 mm
31,6mm
Tak dik za odozvy, 31.6 povazujem za odhlasovane skoro jednomyselne.
Odhlasovane ? Hmm, ja mam dva ramy Mission Comp, model 2003, jezdim na tom pres 2 roky, mam uz treti sedlovku a porad to bylo a je 31.6.
to je právě demokracie. Máš možnost hlasovat i pro jednoznačné bludy nebo je hlásat :-).
nevim jestli mne to potesilo :)
Kubus hlasoval za iny rozmer. Inac ti samozrejme verim, ze na rame, ktory vlastnis uz 3 roky sa v priebehu casu rozmer sedlovky nemeni.
Mám doma origoš redukci z 31.6 na 27.2 (sundáno z meridy mission elite). Takže za rozumný peníz můžu prodat..
To je pekne, ale na nic. Keby si mal z 26.8mm na 31.6 tak beriem.
Tak kup Use redukci(plast) 27.2 na 32mm, ten plast to zvládne.
No, nechci malovat certa na zed, ale fulle vic v sedle sedis, kdyz jedes smerem dolu. 31.6 sedlovka vydrzi vic, nez 26.8 Pokud ti nezalezi na vaze, tak si kupi original IKE, obvykle ji i prodavaji za par korun v obchode, jako zbytek z rozpredanyho biku. Tak 400,– Sk. A zlomit ji nepujde.
Ta sedlovka ma najazdene asi 1200km. Nechce sa mi kupovat novu za 400, ked redukcia stoji do 100. Keby bola investicia nejak opodstatnena, tak vrazim kludne 1000, ale je mi luto aj 300 ak su vyhodene oknom.
Jen počkej, Zající!