Řeším už přes rok a půl problém s kotouči … vždycky jsem jezdil klasiceké véčka.Objednal jsem si nové kolo z Prahy a ono místo na véčkách přišlo na kotoučích nechtělo se mi vracet a vyměňovat ho,tak jsem si ho nechal(předtím jsem nikdy na kotoučích nejzdil…půl roku jsem si zvykla na hydrauliky a pak přešl na mechanické Avidy + XT páky (brzdí svěle),ale večka to nejsou…postupem času jsem kolo celkem vylepšil a vytunil .-).Váha pod 11 kg,ale na kotouče jsem si ještě nezvykl.Řeším problem jestli kolo prodat a objednat nové na véčkách,ale ve velikosti XL těžko prodejné nebo si stále zvykat… Na obrázku jsou ještě staré našlapy a brzdy Magura. Někdo by kolo na V-čkách už nechtěl ja ano…asi to moc řeším.Ale znáte to,kyž je kolo Váš život,tak řešíte na kole káždy šroubek každé vrzání.A když Váš finanční rozpočet je nízký a nemůžete si každou sezonu kopit „new top model“ snažíte se kolo prodat co možjná nejlép, aby byli finance na nové. Třeba mi někdo poradí..myslím si že je to i o psychice…někdo to prostě řeší,někdo ne.JÁ ANO…