16:00 sraz ve Slatine u kaplicky, vzhledem k prave skoncenemu obdobi destu silnice. Trasa: Slapanice-Pozorice-Habrovany-Racice-Bukovinka(technicka zastavka:o)- podle situace a casu Brezina-Ochoz nebo nejakou delsi (Babice nebo Adamov).
16:00 sraz ve Slatine u kaplicky, vzhledem k prave skoncenemu obdobi destu silnice. Trasa: Slapanice-Pozorice-Habrovany-Racice-Bukovinka(technicka zastavka:o)- podle situace a casu Brezina-Ochoz nebo nejakou delsi (Babice nebo Adamov).
Hm?…tož zajímavá nabídka!
Asi se přidám taky.Neznám cestu tak doufám,že mi s Martulou neujedete!Je to ta kaplička pod kterou je cukrárna??
Jo presne ta. Martula ted furt vymeta ty bedny, takze si kdyztak vezmem gumicuk a povesime se do haku)
Jedem:)
Já vím, že se opakuji, ale to s tou silnicí sis nerozmyslel :-) ?
Ne myslim, ze jeste v pondeli na Starobrnu bude v lese blata dostatek.
sem byl na kole, v neděli i v pondělí a směr Bukovinka je všecko průjezdný lesem. Na žiletku ty silnice tím směrem stejně stojí za prd. :)
V nedeli v tom desti? Jestlis vypadal jako vsichni v sobotu a nedeli v Kurimi, tak po tom netouzim:o)
sem měl blatníky a po 15km jsme se sušili v občerstvovnách :)
Vcera jsem se byl konecne projet po 14-ti denni pauze v okoli Ususi. Otevrene cesty jsou vysuseny, ale jak se vjede do lesa, je to hrozne podmacene. Na druhou stranu, nam klukum z vesnice, kteri maji k dispozici hadici z vodou, bahno nevadi :o)
najednou :) jak je na lontu?
Vyborne, akorat se tam strasne chlasta – napriklad vcera jsem delal se svarou rozdvojku na pripojeni pracky a behem hodiny do nas zahuce pulcan slivovice :o)
Az konecne dostanu stavebni povoleni a zacne se stavet, tak si psychickyhodne odpocnu – ten boj a litani mezi katastrem, stavebnim a zivotnim me uz dost unavuje. Vcera jsem se rozhodl, ze jim davam cas do konce cervence a pak zacnu stavet i bez povoleni.
:) klasika
tím odpočinutím bych si nebyl tak jistej ;-)
já taky ne. Teď teprve začne boj!
Psychicky :)
Tak to dej od startu stavby slivovici někam bokem, nebo budeš mít místo baráku tajemný hrad v Karpatech.
Můj kolega si takhle přivedl obkladače-odborníka na koupelnu a aby to líp odsejpalo, otevřeli flašku rumu. Když jej přišel odpoledne zkontrolovat, obkladač chrápal ožralý ve vaně, na jedné zdi kachlíky jakž takž, na další šišatě, třetí zeď sporadicky poskákaná kachlíky, čtvrtá netknutá. Tož pozor na odborníky, nejlepší je asi mít „zedníka“ dle filmu Na samotě u lesa ;-)
:D:D:D
:o)
My kluci z mesta sice mame taky k dispozici hadici s vodou, ale stejne bahno nemusime:o)
To jedete vsichni na silnicce? Ja bych se vcelku zucastnil, ale na tom mojim tanku bych asi nestihal nejaky velky tempo :-(
neboj kdyztak zvolnime
Že bych za vama kus visel?:)
Tak ne, crosssrajd nevydržel…
Copa copa?? Blatíčko mu nesvědčilo?
Ne, až dneska.. Sem si říkal jak mi to dokopca nejede.. No sem zjistil, že sem brzdil:)
Jo, už sem to četl v jiné diskusi. Zkoušel jsi to dotáhnout, nebo rovnou do servisu? A starý kola nemáš? Jako náhradní.
Stary Alivko je na tom fakt bledě:) Ne nechcu se v tech 24drátech rejpat..
to me mrzi, ze vyrazite uz tak brzo. bohuzel nestiham treba nekdy priste…
Už se rychtuješ na přejezd? :)
bika sem letos jeste nevytahl snad zitra a mozna starobrno…?
Jak pojedete do těch Šlapek? Pojedu z Vinohrad, tak že bych se někde přidal…
Do Slapek normalne pres Hranicky jak jede trolejbus, muzeme se potkat tam, na namesti maji jednu vhodnou cukrarnu:o) v kolik tam budes?
Spíš kdy tam mám být, vyrazím podle toho.. třeba v 16:30 by bylo OK…
16:30 je O.K. kdyztak si dame zmrzku:o)
Pošli mi pls číslo na mail, kdybych tu cukrárnu nemohl najít..
Okoli Brna na vychod ma jednu velkou vyhodu, v lese je spousta cest asfalt, sotolina SLP Krtiny a da se tam jezdit i v mokru a clovek se nemusi mackat s autama na silnici vrele doporucuju, kdyz se do terenu neda.
Kdepak to je? :)))))
To neznas:-D
:D styď se!
Nepoznáváš vlastní domov?
bacha vosy:o)