Na nic na Bukarnu:o), event. i jinam:o) otazkou je kudy, kdy a kde sraz. Treba tradicne na konecne v 45 v Lisni 15:30? Navrhy na trasu…?
Na nic na Bukarnu:o), event. i jinam:o) otazkou je kudy, kdy a kde sraz. Treba tradicne na konecne v 45 v Lisni 15:30? Navrhy na trasu…?
Anketa: Jedete?
Úplně předběžně já – ale jenom z Brna na Bukárnu, odtamtud bych jel domů …
Jedu, ale sraz bych dal uz jen kvuli zmene na Klajde – to Mariansky je strasnej stereotyp :) Btw. uz mas vybranou novou helmu?
Nejen to, ja uz v ni jel vcera z prace – Bell Alchera (u Hanaka a v XCR jsem zkusil vsechno bez stitku od Bellu a Gira, nejlip mne sedla Alchera, pak Sweep R, ale dal jsem si limit 2000, aby mne to nebylo tak lito az zas pojedu nejaky zavody:oP krom toho u Hanaka ji meli v akci za litr:-) pro gramhonice – katalogova vaha Alchery 309g plati mozna pro velikost M/L(ikdyz mozna i ta je lehci), u S/M jsem navazil 256g coz je gut… to:Martula-neboj, poznas me, je zase modra:oD
o.k. zmena je zivot,sraz na Klajde
Že by, se mi to opravdu poštěstilo ?-)
ale co?-)
Téměř denně jezdím přes Klajdu z práce, tož asi tak.
Jo pokud to stihnu z města… Když budu, tak budu, když nebudu tak nebudu:)
Pripadne se da nekde operativne pockat a dojedes nas jako nic:o)
Např. já operativně počkám na Buk.-)
pardon, jak na nic sem chtel napsat:-P
Na nic nejezdím…:P
ani se slehackou, jo?-P
bych byl taky pro glajdu, to neni z hokny na Buk taková zajížďka.
Jinak sem se chtěl podivat jak kdo hlasoval. :)
Kecas :-P
Pojed se mnou, s chrtama se uvidime az na Buku :)
jasně a co dnes?
Muzu vyrazit tak kolem 5…
tak ja asi až kolem 6 :(
Tak v kolik to vidis? Jel bych Obrany, kus podel vody, pak nahoru po zlute, Hornek, Mlyn, Hadek (1–2), Ricky, Buk
ale z těch Říček ne tama jak minule, bych zkusil někerej ten žleb vedle :)
cituji:…„tam se da jezdit hodiny…“ Nebo to muzem protahnout az na Partyzan a pak Kamenou nahoru. Aspon zintenzivnime pocit zizne! V kolik to vidis?
15:30? 15:00?
V 15.30 u IBC s drenejma usima :(
ok, ale pozdějc fakt ne. Nebo mne mužeš dojet pod hádkem.
OK, 15.30 u IBC!
Jel bych taky, ale s chrtama nechcu, ani bych to nedal…Nepojede někdo nějakou alternativu přiměřeným tempem?=)
Že by já?Ale radši bych až v pátek,asi.To bych mohl relativně brzo,nějakej pěknej okruh s koncovkou na prýglu nebo U Richarda v Žebálu…?Šmelcovnu nee,tam jsem byl za posledních 14dní 3× (vždy v týdnu a vždy zavřeno). Nebo jiný návrh?
Když zítra by se mi mohlo podařit zkončit v práci celkem normálně…v pátek tam vždycky musím smrdět do večera.Už abych byl na tom novým fleku…už jen 6 pracovních dnůůůů!!!!
Co si představuješ pod takým pojmom „normálně“?Já můžu vyrážet v plné polní z Komína asi tak kolem 16.30…
16:30…a to pak chceš jet na buk a z5?To je výlet tak do půlnoci ne?Když bych to zapíchl o trochu dřív tak bych mohl být v komíně tak 15:30.
Na Buk ne!Dáme nějakou okruhovku s návratem tak v 8 vč. toho pivka :-) Něco vymyslím.
Ok ok souhlasím,když-tak by sme se pak mohli domluvit po telefonu ne?
OK,máš to v mailu.
Ty taky.Už je namyšlená nějaká trasa?Pojedem jen mi dva nebo ještě se někdo přidá?
Uvidíme.Vstup je volný :-) Trasa-Kuřim,Babí lom,Útěchovsko…finále zahrádka U Němců v Medlánkách…? Operativně.Teď jdu koukat na fotbálek.
Ok ok, zítra zdar!
Tak super,no.Jsme si s Ladem zjistili,že jsme bydleli 15 let v 1 baráku…krásná práce.I vyjížďka teda! A co teda zítra,pane Excel?Kdy a kam pojedem?S tebou jsem sice v baráku nebydlel,ale možná kdybychom zkusili probrat třeba ženský,možná by se taky nějaký společný body našly :-)
btw..já, já bych f pátek moh :-) zejtra ne, dyk já dřu :-)
Tak f pátek f kolik? Ty dřeš,jo?To znamená,že ten fotbal jsi neviděl večer,ale až ráno,ne?!No kdyby jsi to viděl večer,to by tě asi m.dlo! :-)
sorry, celej včerejšek jsem dřel f terénu, ale dnes každopádně bych mohl, čas bych viděl tak nejdřív kolem 15:00. Místo a trasu (i čas) si musíš říct sám :-) já jsem na konci týdne v intelektuální krizi, jsem rád, když si zavážu boty.
Ty vole,tak v tomhle vedru…asi sorry.Teď jsem volnou chůzí přešel centrum města a jsem K.O. jako po 120km vyjížďce s Blejdem.Navíc mě zítra čeká vyjížďka do Tišnova,a tam manipulace s 20kg kusy dlažby,tzv. pokládka…
sračkooooooooooo :-)
Dneska plánuju sice oblast Prýglu, aby furt nebyl ten palačinkový stereotyp.-) Ovšem po včerejšku fakt výletně a držet PITNÝ REŽIM. Takže asi tak.
já zas Bukárnu, ale dojedu tam až silně v podvečer
bych i jel. ale zatim nevim, jak to budu stihat. kdyztak na me necekejte. v nejhorsim dorazim primo na buk ;-).
jestli plati 15:30 z klajdy, tak bych to zvladnout mel. ale pak mi nejspis ujedete. pojedu na singlu ;-).
Já jsem jistota (že ti neujedu).-))
No jako zkusim 15:15 vyrazit z prace tzn. abych tam uz v 7 rano byl… :-))
Jedeš na Bukárnu na ranní směnu?
Na te Bukarne je neco zajimaveho? Ze tam porad jezdite. Sem shodou okolnosti dnes jel podobnou trasu jako vy.
Taky si říkám, co na tom furt mají…
co myslis, byly i palacinky? ano byly ;-)
No nic :)
Sorry, že jsem vlezlý, tys měls zase nic ?-) Jinak tímto děkuji opět kolegům za trpělivost, zejména Karayovi, který v tom nekonečným stoupání jel takový tempo, abych aspoň někoho viděl, a JsT za dojezd. Za černou kaňku považuji sjezd metrovou trávou, zakončený blátíčkem. Odtud jsem přivez zase 2 klíščata !
jak zase? :) v neděli sem neměl. Já za to v podstatě nemužu, ve středu bylo Vladimíra, ti tam byli dva :) pak jsem zachraňoval kolegu, kterýmu to nechutná a pak jsem s místníma ještě řešil nějaký resty. No a pak už bylo cca 22:00 a spěchal jsem domu.
Ses teda pekne zasekl :)
To víš Sláva, Alda, Kůrovec, Koplhoun :) samá elita :)
GOLDEN KIDS
jst dekuje tobe, pac po tech rovinkach a z mirnych kopecku jsem te evidentne brzdil ;-).
No neděkuj, rychlejc to nešlo :-))) Sjezd byl náhodou pěknej, jak je možný, že jsem jel první a klíště jsem neměl? Jestli jsi je nahodou nechytl na Buk, co? :-)