Co takhle nejaka zmena, Smelcovna, Veverska Bityska nebo neco v okoli ?
Co takhle nejaka zmena, Smelcovna, Veverska Bityska nebo neco v okoli ?
klidne. uz to zacina byt moc stereotypni ;-)
tak budu se snažit to tentokrát podložit i činy :-)
jak je to tam s ubytováním? :)
Jsem pro. Snad me do teho nic nevleze.
Taky pro, ale asfalt only.. :)
takze vpodstate proti ;-)
tam (jako kolem Šmelcovny) je bahna hodně málo..a za tohoto počasí čím dál míň. Cesta po červené na Javůrek je spravená..sjízdná bezmála pro galusku
Jak pise Howg, bahna je tam ted opravdu malo. Prezuj, nebo vytahni SUPa.
Extrémní bahno už není skoro nikde (víkendový toulání jednak v sektoru Pozořice-Vyškov-Rychtářov-Bukovinka). Troška bláta, nic, co by se nedalo přežít …
Mno…nerekl bych www.bike-forum.cz/…10152837.jpg :-)
Moje vypadá víceméně stejně :-) … ale projel jsem s vyjímkou 50m úseku rozrytého lesáky všude bez problémů. Nalítal jsem něco přes 130km, tak to beru jako přijatelné v polovině února.
No hezky čistý bajk s lehkým nánosem ztuhlého prachu :)
To že je blato? … :))
ale jo když pominu úsek od jezírek na Lhotky, tak to šlo. Škoda že jsem to nestihnul dokud bylo zamrzlý.
Pokud sestavím Killera, tak ano…
Bracha Ti urcite rad pujci SUPA, ze :)
Jen přes jeho mrtvolu, že? :)
správně:)
dyt co se pokazit mohlo uz se pokazilo. ja bych se toho nebal :-))
Rekl bych ze tento thread trochu zaskocil jisteho gentlemana v modrem…vite prece ze to je jeho srdcova zalezitost!;-) Nebo je nekde na sluzebni ceste? Ja sem zatim nehlasoval, ale vypada to blede, su furt celkem slusne nakraplej.
Nene, s gentlemanem jsem o tom mluvil v sobotu primo na Zakladne
Ja uz myslel ze mu to roztrhlo srdce…
Sem si predstavil Manase, jak lezi na Buku rozplaclej uprostred knajpy v kaluzi krve, bricho votevreny, po zdech rozpleskla leva sin, dvojcipa chlopen a obe komory a na voknach aorta a horni duta zila.
No asi mam fakt moc bujnou fantazii :-))
A kolem krbu se plazí malej alien :o)
skoda ze dres…sme mohli ten dnesek oslavit!;-(
Njn..
Vsadim se ze nesouhlasil, posledne mel dost problem vysvetlit Sone svoji ctvrtecni absenci .-)
Vyhovuje Vam sraz kolem 16-te hodiny na moste pred OBI ? Odtud treba pres Zebetin na Risovku, Jaburek, Smelcovnu ?
Ja to beru ;-)
btw. spis pres Helenku a Kninice co?
Jo, mne se ty pumpy furt pletou, Helenka nebo Risa, to mas fuk. Jen ted musim sehnat nejakej servis, kde mi behem dne vymenit prostredni prevodnik :(
Tak prevodnik zajisten (VELO Hanak, super pristup)
Tak se starym si budem moct po ceste zahazet :-D
Tak kolo jsem teď dala „dohromady“… zítra to vypadá nadějně :) pokud se mi to nerozsype v hromádku neštěstí… a železa.. :)
Jinak vyrazím rozhodně dříve, bo tam chci dojet za světla… a v pátek vstávám v 5… takže i nějako rozumně domů..
Tak pro Karayu:
Odkud kudy a kam? Jen asfalt tak to zhučíme na Šmelcovnu po tom „asfaltu“ shora… V kolik sraz?
:D
silničáři si nedají spat ani když zima skončila..
Zima skoncila??? Tys asi nebyla dneska v elastakach venku ;-)
Před chvílí jsem vyběhla ven v trenkách a triku, vynést koš :) husina byla…
no a zima=zima se sněhem, s kupou sněhu a ne ta jinovatka ráno :oP
Nebudu furt přehazovat kazetu a štelovat špalky… Nebaví mě to.. A přizabit se na trailu jde aji v létě za světla:-)
Aaa, kde jsou ty casy, kdy jsme blbli na sjezdikach a trailikach…:(
Mladej nějak vyměkl, že? Asi ho budou muset přeřadit do KHC.
KHC?
CHC ?
CHC? WTF?
Club Havarovaných Cyklistů – to só ti turisti na Buku :-)
ach taaak, dekuji za osvetu:-)
Tak proc nejedes na SUPOVI, vzdyt je sucho ?
Aha, ted mi to doslo, Ty jej predsi jenom pujcis Martuli :)))
nezapomeňte že ze Šmelcovny se odjíždí jen na zelenou :)
Beztak skončíme na Buku :oP
Jedu odpoledne do Jihlavy, tak kdyby byl problém, tak Vás mužu posbírat po cestě :)
Tam je nekde semafor? :-))
posledně když sem tam byl tak jo. Pak ještě bliknul v Říčkách u rybníka a v Ostrovačicích se už nerozsvítil bo byl asi polámanej. A pak už sem jel rovnou do práce. Ale to už je jiná pohádka :)
Snad to stihnu, ve 4 u OBI je pro me dost z ruky…
To stihnem, tě potáhnu… :o)
Ja dneska ale jedu z Husovic, tak leda bys jel tama:o)
Aha.. No tak to nevím a v kolik odtam jedeš?
cca 15:40
Tak 16.00 OBI
Ty ses teda tahoun:-P
Hele, uz mas prezuto ?
No mám domácí bačkůrky teďka :)
Od Maxxisu ? Dobra volba :)
Ale ne 2.1 ale 45 :)
Klidne pockame, kdyz budem vedet, ze jedes. Dej pak info
Pojedu skoro urcite, kdybych nestihal (jako obvykle, ze:o) tak ti dam vedet.
OK
Koho bude Blade dřít?:-D
Co bude po ruce .-))
P.S. Jestli mu nebudou překážet ty spiningový mašiny.-))
Hoši hoši…
Tak, jak dlouze má vyjížďka začala, bleskově skončila :(
Ze školy o dvě hodiny dříve, doma kolem půl třetí. Polífka a rychlo obléct… paráda, stíhám, říkám si…
Kolo v pořádku, všechno klape, kupodivu i řadí a ve Slatině u Plusu řach-řetěz, z ničeho nic a úplně n ajiném místě, než jsem jej snýtovala dohromady… proč mě to nepřekvapuje?…hold Žáčková, smůla na každej straně či kroku…Tak jsem se hezky prošla. Brácha má omluvenku ode mne, že nepřijel na sraz… důvod-ICH :)
Tak tu tak sedím a raději se ani nehýbu…
Doufám, že si to užijete i za mne… !!
Jdu spát.. . . .
Ty Tvoje řetězy…Buď už měl zase 6000km, nebo by holt baby neměly nýtovat, ale chodit do servisu (k bráchovi:-)
Hold šimšáno je šimšáno-najeto měl dost…
Jestli furt jezdis ty pretazeny retezy, tak ti koncem dubna muzu dat 2 C9, budou mit sice pres 133, ale urcite to neprerves.
zacatkem dubna:o)
:))
Jé, děkuju, tolik řetězů za chvíli nikdo nebude mít, jako já…
On by stacil i jeden, pokud by drzel pohromade:o) krom toho k temhle budes potrebovat patricne jetou kazetu, kterou k tomu muzu klidne pridat;)
tomu říkám nestydatost, sedim v práci hladovej jak vlk a oni tam žerou čerstvý uzený. :(
…a mají blato na hřišti ze zpáteční cesty,tak obvolávají kdekoho,kdo by pro ně přijel,viď?! :-) Já hlásím dobro došli,vysprchovanej a hadry špinavý z toho,jak jsem nehodil hubu vypraný!
radsi bych byl hladovej, nez takto prezranej. vazne mi neni dvakrat nejlip. ale cestu jsem ustal se cti ;-))
Dobro došli, ale tak zas tak hrozný to nebylo, jenom jeden teplouš, kofola, vývar, kanec, štrůdlíček kafíčko. V Ivanovicách plot opět přehradil pěšinku. Tak mě to překvapilo, že jsem nevycvaknul… :-)
:-DD
To je jediny, co me mrzi, ze uz jsem si nemohl dat ten strudl............leda tak do kapsy:o)
Kua to byl zas napad :-) To uzeny budu travit snad do rana. Ja uz tam nejedu…vsechno dobry, ale tohle sem necekal. Priste max. polifku. Uzeny nechcu ani videt.
Supr.. Až na skorohavárii na Mendláku paráda:) Nonic jdu něco sníst, nějak mi vyhládlo cestou… :-D
dobytku, nemluv o jidle!! ;-DD
Tak vidím, že tam jezdit nebudu. Vypadá to, že to tam není zrovna dietní a navíc z Buku se jede skoro furt z kopca. Kdybych po uzeným eště měl fest šlapat, tak su eště teď někde na cestě (v příkopě) A nazpátek ste jeli aspoň po Prygl-trailu ?
dietni, no… to asi uplne nebylo, ale kdyz clovek do sebe narve kanca se zelim, petima knedlama jako predkrm a pak se pusti do uzenyho, tak i kdyby to dietni bylo, tak to zanecha nasledky. si ted pripadam jako zviratko, co nevi, kdy ma dost :-)). ale bylo to dobry. to nikdo nemuze poprit ;-). prygltrail nebyl, pac nekdo mel strach to absolvovat na slickach, nekdo mel trosku labilnejsi svetylko a zbytek se nechal strhnout…
Měkkoni ste, soudruzi, měkkoni :-)
ja vim. tvrdaci dnes vubec nevyjeli ;-).
ale ustals to dobre;)
Bylo to dobre. Cesta tam byla prijemna zmena, docela jsem si ten les uzival (az na tu pistici kotoucovku, budu muset vecer servisovat). Jidlo taky nemelo chybu, jen jsme se na to uzeny meli zeptat drive, nez jsme si objednali to prvni jidlo.
Jaka byla zpatecni cesta a kdy jste dojeli ? Ja se s plnym pupkem plouzil do Marsovskeho kopce a pak uz to celkem slo, doma jsem byl 21:15.
A odjizdelo se, az se na semaforu rozsvitila zelena :)
Já se tedy omlouvám kamarádů ze Brna, ale fakt jsem měl strach o ty záda. Dneska dobrý. Včera jak jsem přijel, maminka pravila: Nemáš hlad? A na sporáku jitrnice. Tak jsem byl nucen odběhnout. Před víkendem jsem si dal předsevzetí žrat jen do polosyta ! Pro Pepka: Kdybychom takhle změnili základnu, tak máš za chvilku stofku. Pro Romana: 12-ti letý klučina tentokrát nepomoh ?-)) Pro Frantu: Semafor se poctivě rozsvítil, jak říkal Roman. Já dodávám: zase se našel nějaký Lojza …
Klucina nepomohl. I kdyby tam byl, stejne bych nemel moral.
Mne zase doma cekala koprovka s knedlikem, taky jsem odmitl a sel rychle shodit par kilo :)
Bud rad, od prehrady do mesta nas Splinta povozil podle svyho hesla, pod 30 me to nebavi:o)
to byl ode me dobry kalkul vzit to sam z bitysky na chudcice a kurim po cyklo. motat nozickama za splintou na silnici uplne nemusim :-))
Nevim nevim, jestli bys to utocil vecernicku:o)
dyt rikam ;-)
ale prd:)
Prej prd…Sem si pripadal jak stvana zver. A pak ze neslapes jak robot :-)
Nešlapu.. Dneska se celej den kutálím.. Su eště furt přežranej…
Slapes, sem to videl :-P By me zajimalo kde az by ti bejvala doslo…pocitam ze az ve Vidni :-))
Ale prd, dyť to bylo furt z kopca a mě táhlo dolů to uzený:o))
tak to nechcu videt, az si budes myslet, ze chces jet aspon tech 30:)
22:00
Taky kolem 22:00
tak ja uklidil kolo presne 21:51 ;-)
A jeste par fotek :)
Vse foceno mobilem, omluvte kvalitu…
A jedna pro Kybice :)
Par obrazku nevalne kvality hier. Strava vitezu:o)
Snedl jsem segru (prej ze retez), uzeny a ted snim i tebe:-D
Konkurence v likvidaci uzenyho:o)
Kanec dobrej, JSTe bych neco zakous:)
Jak jinak nez: Reznik na Smelcovne:o)
Škoda, že není vidět ten nůž. JSt – trošku jako na pohřbu.-) No a já ? Jako dycky vypadám tak na 7o – 8o.-))
No a kolik ti je? A ted vazne… :-)))
Dyť to všichni víte.
Zas za 25 let budou vsichni rikat, jak to ten Maňas dela, ze uz 25 let vypada stejne:-DD
Jedině když nezměníme základnu.-)) Ale až nám trochu slehne bych to třeba zas zkusil né ? A tentokrát bychom měli vzít Standu, ten může čehokoliv neomezeně a „trhačku řetězů“.-))
No, na Smelcovne by se mohl troxku spravit)
Jako kdyz to vidim, tak lituju ze jsem vymekl, ale to bych asi nerozdejchal. I tak jsem mel 66km a bylo mne pekne soufl.. Nevim jak se mi to podarilo ale cestou do Bystrce jsem se vynoril zase v Zebetine :D
Že by hlaďák ?-)
prasca sme pobili. dyt me ho bylo lito, cunika.
Take kraasne prasce :-))
skoda ich zozrat.
Akorát byste měli někdo zajet za paní Soňou, že se „modrý elegán“ moc omlouvá. Teď se tam nedostanu, bo přes víkend se bude tvořit letňáček a upravovat i zimáček.
a já se ptám kdo je „prcos“ a proč nepřijel :-)
vim, kdo je prcek a proc neprijela ;-)
Nemá odvahu se přiznat.
Tedy já zírám. Jeli ste tam, nedali jste ani Křížofku, ani Prygl trail, akorát ste tam sežrali tunu vepřovýho a eště se hrdinsky plácáte po zádech. To jste bikeři, soudruzi? To tam jeďte příště raději autobusem, nebude vás pak to žrádlo tak tlačit v žaludku. :-)
Nebreč, měls jet taky…
Až se jaro zeptá co v zimě, he ? My ty objemy tlačíme fest .-)))
Jo – do břicha :-)
Objem jako objem. Až tě budou bolet záda, tak jedině uzený je ten správný lék.-)
to je zodpovědnej přístup. před sezónou hodně jíst a pohybovat se minimálně, aby se pod kůžou vytvořily zásoby energie. Sádlo, špek se dokáže, když přijde na věc, na ni přeměnit (jako na energii)
Od soudruha, kerej vcera ani nevyjel (a kdyby vyjel, tak by vyjel na gulas) to opravdu sedi :-P
Sem byl zdravotně indisponován, soudruhu. Ale když tady čtu o tom obžerství, které jste tam provedli, tak su rád, že sem tam nebyl…
No co…aspon uz nekteri vime, kde si dat „Posledni veceri“ :-))
…kdybyste se rači bavili o příštím trainingu…
Pristi „training“ je jasnej.
Panove tak to zradlo je husty!!! Normalne BLEDA zavist! Ja byl vcera piskat a jak me este je furt nic moc taxem byl rad ze sem to prezil, takze este ze sem ten ctvrtek vypustil…ikdyz to zradlo asi stalo zato aby me dovezla dom zachranka!:-D