Sraz 16hod. na konecne 45 v Lisni, do blata se mi moc nechce, takze navrh na trasu po shit asfalt/sotolina:-) po cervene Hostenice, zluta Kalecnik, Tri javory, silnice Buk. Navrat tmou, tedy vlastne castecne i tam:o)
Sraz 16hod. na konecne 45 v Lisni, do blata se mi moc nechce, takze navrh na trasu po shit asfalt/sotolina:-) po cervene Hostenice, zluta Kalecnik, Tri javory, silnice Buk. Navrat tmou, tedy vlastne castecne i tam:o)
Furt čtvrtek, čtvrtek nemožu…
se ti prej škola stala koníčkem :)
Nepruď, to je budoucnost našeho národa !-)
Já jen slyšel takovou hlášku že šel raději na přednášku než by jel na kole. Jenom jestli v tom neni něco jinýho. :)
V tom bude ta baba co ji naháněl po Pisárkách.-)
Spekulace!!
Spekulace!!
Spekulace!!
Spekulace!!
kujme pikle, pikle kujme. spekulujme ;-)
Taky jsem to plánoval. Jen se nesměle zeptám na předpokládané AVG ? Nejseš po nemoci trochu zesláblý ?-)
To vis ze su, pojede se na pohodu;-)
No a co dneska? Dneska možu… Tak cca ve tři…
Kruci, to jsem se výše lekl. Oslovil jsi nějakýho chrta (-ku) ?-)
máš štěstí že dnes nemožu :) a ve tři už vubec ne. Na vékend to snaď klapne.
Něco mi uniká? Koho klepne ?.-))
Štěstí?
no teřba že bych vás chrty prohnal :) nebo přibrzdil? :)
:-(
Hlavně se šetřete na prosinec, to bude slavnostní Buk u předpokládané desítky, jak uvádím v „potkávání“.
Ty ďáble.. já nechám desítku na příští rok..
To nevadí, o to víc se budeme těšit.-))
No popravdě, v létě by mi na to málo co mi chybí stačil jeden nadprůměrnej, nebo dva podprůměrný týdny… ale…
desítku budu mít až za dva roky, chrte :-)
To je pozdě, je to z ruky a zatím víceméně úspěšně přecházím chorobu..
Aspoň v 15.3o ať se trochu opálíme, jak dneska Splnt.-))
Obavam se, ze budu rad, kdyz stihnu tech 16, ale jedno reseni by tu bylo sraz 15:30 ve Slatine:-)
No moc sem se neopálil.. Najel sem tak 300metrů:) Řetěz na tu zimákovu kazetu prostě nesedl:)
Do kopca vytlačit a svízt se aspoň z kopca.-)
pilník a s chutí do toho. ono si to sedne :)
Jel bych taky, chcu se dopracovat aspoň k Maňasovu ročnímu nájezdu lomeno dvěma.
Tož já bych tedy taky přijel, no…
uvidim, jak se mi to povede zaridit. rad bych taky prijel… sice mi v pondeli obcas prokluzoval orech (na druhym kole mam pro zmenu furtslap :-), ale vas uvisim i na kolobrnde :-))).
Rideři na oltimerech-singlech a furtšlapech prý obvykle jezdí do té druhé hospody (mají to tam blíž do kostela :-)
toz jak? plati tech 16:00 v lisni? abych tam necekal jak trumpeta ;-).
A jéjé. To se zase zakecáme …-) Už se ti to někdy stalo trumpeto ?.-)
netrop si ze me legraci a radsi rekni, jestli tam v ty ctyri budes ;-)
Samóóóó.
Hosi rad bych se zase zakecal s vama, ale vod patku su zas marod :( Asi uz mam naky mekky kosti bo co O:-)
Výmluvy… :D
Kdepak vymluvy, to je realita ;-)
To je škoda… hmm… trošku se dej do kupy chlape! ;)
Jj, to bude nako tu chvilku trvat este.
Co Ti teda vlastně je? :( zase kosti?
No, jedna kost, holenni…je zlomena :-D To je na dlouhy povidani.
OMG… to snad není možný…!!! holenní?…jsi sjížděl Hády bo co?
ja dneska jo x8)
A jaks dopad? Do mekkyho asi zrovna ne, ze :)
napsal sem to i s foto do MTB bonbónky II. , jinak cely sem to nedal x8(, ale aspon neco casem zkusim vic uz v utery tam pojedu asi zase kdyz bude pekne x8)
Tak potrenuj at to das cely ;-)
Ale neee, jenom jsem projizdel vecernim Brnem :-D
Booože:-D:-D
Ty brďo, ti to vjelo do koleje nebo co? To jsou ty tvoje pátky. Dneska jsem si asi vytvořil osobáček Buk-Žabiny. Já nevím proč se ty jízdy zpátky zvrhnou v nějaký přebory nebo co.-) Příště už nefotím, asi mi zamrzl přístroj. Nejdřív se nám zdála jedna nějaká zkažená, ale vidím, že byly všechny.DDDD
kdyz s nama jel z buku ziletkar, tak se nemuzes divit. presne nas opak 1,2" slicky a my 2,1" drapaky :-))).
Kua a těch 25 let a 10 kg navíc to je co? Byste měli vozit nějaký handicap v batohu. :-) A maňas zase má těch 10 tisíc.
No právě, jestli nejsem přetaženej.-) Ad případ Polka: chlapi, dyť mu to nemůžeme udělat, jak on se teď chudák na ten Buk dostane? Navrhuju příště ho tam vzít na „nějakým přídavným zařízení“, motor bych hledal po včerejšku … to je taky jasný, a mohl by volat: Na Buk! DDD
Počkej, až si vezmu příště pořádnou lampu, takhle jsem byl v těch serpentinách značně nejistý
Nene, profesionalni ridic s pujcenou karou nedal prednost ziletkarovi se Sigmou :/
Mapka a foto by nebylo? A co kolečko? Povídej, přeháněj.....
Ubohe graficke zpracovani zpusobeno pouzitim provizornich prostredku ;-) Nejsem na svym kompu.
Začínáš konkurovat jednomu od nás z dědiny. Toho taky auto sejme 2× do roka. Brzo se uzdrav.
Ja nevim co se to furt deje. Proste pech :( Tentokrat sem si za to vubec nemohl.
No nevím, nebyl jsem tam, ale dupat z kopca 30km/hoďku, když vidíš, že potenciální vůl bude zahýbat doleva, no nevím, nevím…Možná ty zvyky z lesa se nedají překonat…a vlastně už nejseš city-compatible ?
Aaa, dekujeme Sherlocku Holmesovi za analyzu situace…to jsi me rozesmal :-) Kdybych dupal primo z Uvoza a dole byla zelena, tak bych tam jel o dost rychlejc. Rozjizdel jsem se ovsem dole od semaforu, ale 30 km/h tam mas stejne hned ;-) Prede mnou jelo auto, ktery projelo, ale me uz prej ridic proste nevidel, ackoli jsem svitil. No este ze tam nejel bus, to uz bych si tady s tebou mozna nepsal.
No jo, no…:-) A o co ses zlomil? o nárazník?
To poradne ani nevim, spis o pravej predni blatnik. Rozflakal jsem zrcatko, blatnik, celni sklo napravo a pravej bocni sloupek rupl prej. No 90kg je 90kg :-DDD
Tak to je síla. A co je tobě a biku?
Ja – zlomena leva haxna Ziletka – predni rafek zlomenej a to je snad vse. Ale mozna bude zohla i predni vidla :( Pozdeji prozkoumam. Bal sem se, ze rupla Sigma, ale ta to prezila.
Dá se jezdit se sádrou? (bys to mohl všechno tahat pravou nohou, ne? Na Buk a z5 to dáš, pomalu…(No chtěl jsem Ti ZVEDNOUT NÁLADU :-)
Kua to me nenapadlo covece. Teoreticky by to nak slo :-)
No a na sádru našroubuješ kufr a je to…:-) Dyť tak někteří aji závodí. Musíš pak padat jenom na pravou stranu…
Sadra se uz dneska nedava, mam ortezu ;-)
No vidíš, ani kufr nemusíš přešroubovat. Hlavně už nejezdi do města......je to tam fakt nebezpečný. Když tak si dej radši pekárnu, nebo ten sjezd v hádech, na pohodu.:-)
Ok, dik za rady :-D
Nichts zu danken.
ty kravo! :-O
Jo to teda čučím. My ho na ten Buk prostě nějak dovízt musíme (jak píšu výše). Jenže teď, když na sebe práskl, že má hmotnost 9o, tak to teda nevím jak.-)
To vis, vyvarovna na Kamennym vrchu :)
Uff, ty voe, tak sem to přelouskal, eště, že seš „ok“…
Jen tak pro predstavu tento tyden:
SO – Bramborovy gulas, langose NE – Bramborovy gulas, opecene brambory s cibulkou a cesnekem PO – Pizza Ristorante, vajecny a parizsky salat s pecivem UT – Kureci prsa v kure s bramborovym salatem ST – Makarony s bolognskou omackou, opecene brambory, rajcatovy salat CT – Pelmene, Cevabcici s bramborovou kasi, Okurkovy salat PA – Pizza Ristorante, porkova polevka
;-)
Měl by ses mít na pozoru, soudruhu, toto vyvařování může mít jen jeden cíl: „Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají“. Abys pak neměl stejné problémy s přetíženým motorem, jak já.
Frantův jídelníček:
SO – Gulášek s pětima a pětima, nic NE – Smažák s pětima, nic PO – dršťkovka a nic k tomu (ale rohlíčky 2) UT – vůbec nic ST – taky nic CT – 3kousky a kus housky, k tomu nic moc PA – kde nic tu nic
No vidíš a měl někdy něco zlomenýho ? Já bych viděl sílu v tom NICU.
Nechápu kde se v tobě bere ta drzost :)
Po – teplá zelenina 80g. kuřecí plátek, vařené brambory Ut – hov. plátek rýže UHO St – zeleninový talíř-graham,česnečka čt – Indonéský salát s kuřecím masem graham pá – nudle s mákem – kakao
So-Ne FATAL ERROR :)
A už se zase hádají.-)
dyby Polka nezdemoloval to auto tak se tady budete hádat akorát o ujetejch km a AVG :)
Kde se stravuješ že požívaš „UHO“?;-) Ten jídelák je dost drsnej,bych zdech:-(
stav se pak v Olšanech na váhu. Bude legrace :)
Jj su zvedavej :D
to vazi ted. kdyz nebude jezdit, tak za chvilu bude mit metrak. to bude lepsi reseni, kdyz pepek rekne mlade a ta tam polky doveze autem a zpet i vezme i tatku, aby nemrzl :-))).
No právě proto Polka nesmí přestat jezdit na Buk, aby uplně nepodlehl vlivu té......uchvatitelky ? Já nezmrznu, příště se víc obleču.
LOL ))). Máš pravdu, nesměle ale furt to tam prosazoval (verzi z5ného přesunu).
To by nemělo ten adrenalin, kdy se musíč zvednout do té zimy a pak ta jízda dolů skopca potmě má své kouzlo…
Čoveče, mě ty noční přebory začínají brat u srdce. To bych si nikdy nepomyslel.
Že jo? Ale když jsem to valil skoro potmě do těch zatáček, tak bych to neřekl.
Jo ten telefonat mel taky svoje kouzlo:„Ty jses jeste porad na Bukovince!?“.........„nooo, sme se trochu zakecali“........…!!!!(vyhruzne ticho!!!)
ale nakonec to dobre dopadlo"......dej na sebe pozor";-)
Kua, co to tady ventiluješ! To je porušení listovního (telefonního) tajemství.
Já na sebe stejně vždy,vše,sám, rád… MUSÍM prásknout.-)
Nemas telefonovat s handsfree:-DD
„Trochu jsme se zakecali“ tento termín používám i já, taktéž včera. Odpověď: „Jste hrozní, jak baby na trhu“.-)
Kurna, tys tomu autu dal poradne zabrat. Toz preju brzke uzdraveni..
V létě by to s ortézou šlo. Měl jsem na dvakrát zlomenej kotník a urvaný vazy, takže taky ortéza a po cca 12dnech od operace jsem frčel do mariánskýho za dědkama na pinec.Berle jsem měl uvázaný na štangli a byla z toho prima dovolená. Ale teď v zimě? botu asi neobuješ…
Ty ses smolar, to tahni a srustej)
Ty ses smolar, toz tahni a srustej)
Krom toho ty silnicky proti biku vetsinou nejak prekvapive malo brzdi;o)
Jo, to uz vim taky :)
z uvozu, jo? dej se rychle dokupy, kurnik…
Jj, jak to vis? :-))
Doufám, že si to přečte Karaya, furt s těma svějma žiletkama …
A nemáš ty nějaký křehký kosti? Že seš furt tak polámanej…:-)
Málo vápníku. V čem je vápník ?
v zelené? :)
To už zkoušel a nějak to nedopadlo. Nebo teda spíš dopadlo.-) Já ho teda lituju. Takovej mladej, šikovnej, zdraví starší, určitě by je pouštěl sednout v MHD, kdyby v ní teda jezdil…)
Stejně by si nesedli, bo by se ho báli. Maňasu, na tu nálepku jsem si vzpomněl až doma. Takže to pivo bude až příště:-(
Mno v te me byl:-), viz Maňasovo foto
To je bomba a já myslel, že zkažený. Opak je pravda: Zdravý je to.-)
no to kazdopadne:o)
at ti to brzo sroste!
Co se to planuje na sobotu? Nebo je to tajny, kdyz se tady nic nepise?:o)
Generálové Excík s Jonysem. Kdyby to tak šlo v neděli …