piste prosim zajima me kazdy prispevek
piste prosim zajima me kazdy prispevek
Jak kde – v hospě třeba i 4 litry :-)
8 piv za hodinu? Hmm, zřejmě slušnej oddíl
sts chvojkovice brod
jak kdy někdy i deset knedlíků ;-)
Jak kdy.. Když jedu na vejlet tak třeba nic… Teďka na Šele sem vypil přes 6 litrů..
to ti muselo tect aji usima 6 l/hod. :oD
:D
Zalezi na okolni teplote a taky na rychlosti jizdy. Cca ale tak 2litry na 6hodin pri teplote kolem 12stupnu a ne rychlem tempu. Nebo 8litru na 6hodin, kdyz je pres 30 a jedu maraton.
tak litr na hodinu spis min.zalezi na teplote a na krajine-stoupani napod.
Záleží na okolnostech, trřeba dneska sem měl 1,7litru, na 3 hodiny, ale po 2hodinách už sem měl jen 3deci…
zhruba 1 litr na 50km
1.5 L/3–3.5 hod. Vic se mi do flasek do ramu nevejde. Po prijezdu 1.5l mineralky na ex
bez piti nevyjizdim ani na 10km. nutno dodat ze neumim pit z flasky a pak to svindluju, tak proto vozim kejmla. Za hodinku ted rano jsem si tak 4× sosla, ale bez toho bych lezela nekde v prikopu. Pro me nepit je opravdu sileny… navic mi piti musi chutnat, takze zadny penco a podobne, nejlepsi je jupi pomerancova stava poradne sladoucka.
Reggecka chutnaji docela dobre a hlavne nelepi pusu jako tve sladoucke jupi…pak se poflusam jak to lepi :-) Ale jinak jelikoz je jupi z Krnova a ja tez, tak jupi rulez!
Tak, Franto, kolik jich stihnes na Bukarne ? :o)
:) za hodinu dojedu na Bukárnu i bez pití :)
Nj musíš si udělat žížu,ne?:o)
kolem litru na 30 km
Ja vozim dvoulitrovej Hydrapak. Neplnim ho az po vroubek, musi se mi tam vlezt jeste mobil, pumpa, duse a naradi :) Ale podle tempa na cca 1,5 litru ujedu 30–50Km.
Máš si k tomu Hydrapaku koupit taky batoh a když ty věci budeš dávat do toho batohu a ne přímo do Hydrapaku, tak ho můžeš plnit až po vroubek :-) P.S. Co máš za vodotěsný mobil?:-)
Jasne, sam sem si vykopal jamu :-D nic mene to od tebe bylo hnusny :))
Zalezi na teplote a profilu, 0,5 – 1 l/hod.
Za jízdy nějak do sebe nemůžu nic dostat, nevypiju ani 0,7 bidon na 50 km v terénu
To ale není zrovna moc dobrý pro tělo.
to je mi jasný ale nedokážu si pomoct, je trochu lepší když vozim kejml, ale i tak vic jak litr nedám, ale potom po švihu vypiju pomaličku 1,5–2 litry něčeho a před švihem taky zavodňuju.
Hodne zalezi na teplote. V zime neberu piti ani na 3h svih. V lete zhruba 0.5l na hodinu, ale spis jeste min.
20min pred vyjezdem povine 0,5 litru do bricha. zvazit. zapsat. za jizdy tak tech 0,6–0,7/h. jinak treba 3litry/4h. to je asi tak maximalka. vic neuvezu. tak sem potom vic vysusenej. po prijezdu. 2×0,5 litru v 10min intervalu povine. zvazit a do usnuti doplnit hmotnost vodou. je to dost sileny? :) JOOO
Šílený to je. Asi se začnu bát s Tebou jezdit. :-)
pokud jedu jen na hodku, hodku a pul, tak mnohdy neberu zadne piti
Já za hodku tak 0,5 l
hodinu jezdim do prace a neberu zadne piti,ale kdyz jedu na svih tak beru 0.5 l na hodinu-iontaku
Tak dneska sem dal 65Km, tezkej teren, projel sem 2 zavodni okruhy, hic jak prase a za 3 hodiny 20 minut sem dal 3 litry + velkou kofolu v hospode. Pripadam si ted jak žaba :-D
Tak bidon za hodinu (0,5–0,8) se mi zdá ideální. Vozím jen dva, a potom to trochu šulím. Proto by mě zajímalo, kde stavíte, když potřebujete doplnit?
Ke studance, ke studance :)
a strevni potize nenastaly? :-D
Dneska necelej bidon cca.04l na 55km (2,5h) na silničce :-)
Když tě zajímá každej příspěvek – mně se někdy stane, že dojedu s poloplnou flaškou. Na druhou stranu když mám na hrbu kejml, většinou ten litr a půl vysaju ! Z toho plyne že kejml u mě podporuje aspoň trochu správnej pitnej režim !
Tak zrovna dneska, resp. vcera jsem si cucnul 2×, kdyz nepocitam zastavku u Paviana s obedem a dvema pivama. Jinak nepiju vlastne vubec, protoze z lahve kterou mam mi tece ropa a vak do kejmla nevozim. :-)
Asi tak 0.3–0.5 l/h. K tomu hospůdkovité zastávky, ale když jedu sám, obvykle nestavím …
Hmm, tak vcera 6hodin jizdy, 3.5l a asi jsem se dehydroval. Teplota kolem 22. Ale mel jsem vysoke tepy. Dnes 5hodin, 2l plus male pivo a v pohode. Teplota kolem 19. Tepy nizke. Tak nevim …
jak by řekla moje žena, dehydroval nic neznamená, možná dehydratoval ;-)
nj .. chybicka se vloudi :)
to jenom, že mám doma zdravotnici a tohle mi tloukla do hlavy docela dlouho :-)
:o)))
litr minimálně, když jedu závod tak malinko míň, protože na to neni moc čas :)) a když jedu dálku, tak zase malinko víc… nejvíc jsem ale vybumbal jednou na spinningu – cca 3 litry iontaku za hodinu… ale myslim že jsem tam vypotil podstatně víc :))