Prosím o radu kdo má ty to tretry… resp. jakou máte velikost těchto treter a jakou normálních bot. Normálně boty(adidas,nike…)kupuju 48, ale v té to vel. se mi tretry zdají být menší. Roztáhnou se trošku nebo jakou máte zkušenost ? Dííky moc
Prosím o radu kdo má ty to tretry… resp. jakou máte velikost těchto treter a jakou normálních bot. Normálně boty(adidas,nike…)kupuju 48, ale v té to vel. se mi tretry zdají být menší. Roztáhnou se trošku nebo jakou máte zkušenost ? Dííky moc
Mám tretry Lake MX 225 a Lake MXZ 300 (zimní), oboje mám ve velikosti 46. Normální boty mívám velikost 45–46. Do šířky se roztáhly trošku oboje, ale nebyl to ani na začátku problém.
jj trošku se roztáhnou… já jsem si koupil velikost akorát – Lake 165 a po par maratonech a brodeni vodou se roztahly, kuze povoluje…
Mám je akorát, nemusím je nijak silně stahovat, prostě sedí na noze, ale každý má jednotlivé části těla trochu jiné.
Reeboky na běžné nošení mám 43, Lake 44 a jsou mi akorát.
Velikost běžných bot mám 46–47, Lake 165 mám 48, po ročním užívání spokojenost. Vytahání kůže je minimální.
…mám pocit, že tenhle model se vyrábí jen do velikosti 48, a ty by si ale potřeboval tak 49–50.
Špatný pocit, 165 se dělají až do 50 … www.bikecentrum.cz/uvex.php?…
No urco bych potřeboval něco většího… Akorát mi řekli, že se ve vel. 49 nedělají a pak až v 50, což mi přijde divné… Tak kdyby náhodou někdo měl 49 tak dejte vědět :o)) pokud se někdo najde :o))
Lake používá US míru ⇒ kup tretru o číslo větší než máš normální botu v evropské míře (př. 43 US = 42 EU)
lake MX165 mam asi rok, pro me naprosto pohodlne, mirne povolila kuze