Chci si nechat složit kolo a začínám jak jinak u rámu.Poraďte jaký.Nic s pérem klasický MTB.Ve fóru jste mi radili,6e Artura nebrat,Duratec,že dobrej a co Canyon???Díkes
Chci si nechat složit kolo a začínám jak jinak u rámu.Poraďte jaký.Nic s pérem klasický MTB.Ve fóru jste mi radili,6e Artura nebrat,Duratec,že dobrej a co Canyon???Díkes
no na bikestore maj RM explosion nebo katastrofu,sice to neni kultovka a nenese to znacku jako ramy za desitku ale zase budes moct koupit o to lepsi komponenty.
Jestli chces ultrachrtackej nastroj, sel bych do No Saint Lucifer. Vubec ale netusim, co to vydrzi. Kamos ma treba Scandium na silnici a po par sezonach se to krouti jako had.
Ten Canyon je trochu nad tvůj finanční limit ne ? 899 Eur /cca 26 000 kč/ www.canyon.com/…s/index.html?b=67
To mi prijde perverzni, dat za hlinikovy HT 26k. V sousednim thredu nekdo vyhrabal slevy jako prase: www.phenix.cz/index.php?… Kdybych si chtel koupit kostitras, tak nevaham a jdu po tom. Maji tam take dost zajimave samostatne ramy KHS.
Perverzní ja ta prirážka na ten rám (CANYON) oni nechcou prodávat rámy, ale kola. Možná vyjde levnější koupit si od nich komplet kolo a rozprpdat komponenty a… :-)
To dela skoro kazdej – na komponentach je urcite vyborna prirazka pri minimalnim usili vyrobce kol. Jsem tedka shanel samostatny ram fulla – proste si musis priplatit nebo neco preskladat. Malickou vyhodou samostatnych ramu je, ze maji treba kvalitnejsi lak, mozna vyberou ty presneji vyrobene.
Hm kouknul jsem,ale chtěl jsem něco nenápadného,co se týče barvy.A taky trochu chrťáckého.Přeci jen by to mělo být takové to „životní“ kolečko.
Jo to cos prezentoval,tak definitivně.