Chtěl bych koupit pevnej rám, kterej by vydržel drsnější zacházení, ale zároveň by mohl člověk jet na něm 50km XC. Nevíte o něčem tak kolem 2–4 tisíc?
Moc Díky
Chtěl bych koupit pevnej rám, kterej by vydržel drsnější zacházení, ale zároveň by mohl člověk jet na něm 50km XC. Nevíte o něčem tak kolem 2–4 tisíc?
Moc Díky
2–4 tisíce? Tak to je asi sci-fi. Možná větší (velikost) RB Monster HT nebo nějaké Norco (Bigfoot, Sasquatch, …) ale to je mimo toto cenové rozpětí.
Mozna Rockmachine Stampede, ale vubec netusim co vydrzi
To snad jedině point, nebo mxm.
Jeste doplnim CrMo Čaprnka,nebo jak se to jmenuje.
Jedině ocelák, spešl v týhle ceně… páč jestli zkusíš třeba něco levnýho z duralu, třeba Point, tak pokud Ti praskne, tak seš nahranej… ocel zavaříš… Zkusil bych třeba Black Horse:-) jetej se dá sehnat i někdy celkem levně a za sebe mohu říct, že i když na něm už nejezdím, tak sem měl ty rámy dva a oba bez problémů, jeden z nich vydržel asi 4 nebo 5let provozu pod jedním tlouštíkem:-)
No, ale ta geometrie neni zrovna idealni na 50km XC.
No a ktory FR pevny ram v tejto cene je vhodny na XC 50km jazdy?
Viz niz…
Tak do 4000 bych volil z Leaderfox Dragstaru a nebo MXM. Sam toho Dragstara vozim, a da se na nem ujet i 70km svih, ale proste zadna lahoda to neni. Na MXM jsem taky zatim slysel jenom chvalu… Vyhnul bych se Pointum, protoze tech se v posledni dobe objevilo nejak hodne prasklych.
mozna ram od Amuletu,ale nevim,jestli je prodavaji samostatne www.amulet.cz/…43365212.jpg
to uz radsi ten LF,ma Amulet na fotce podkovu za stredem,nebo je zadni stavba varena rovnou na stred?
vcera jsem si je jen tak prohlizel v krame…tak me to napadlo jako alternativa pro Covera…a toho stredu jsem se fakt nevsim
www.amulet.cz/…27780568.jpg KED AMULET, TAK RADSEJ BIELY:-)
jj…ten je lepsi,ja tam flaknul tu prvni,co mi prisla pod mys:)
BTW:tenhle bude asi drazsi
biela je drahsia ako nejaka divna tmava? ide o ram, ne?
a ten je drazsi ;)
ahaaa … kukam, ze ma nejake ine patky a ten kus plechu spod hlavovky zmizol:-)
A jinou profilaci trubek.
MXM je jasna volba.
hele jasná volba je norco ale je trochu dražší než 4 000. No možná ještě norco rival by ušel a ten je za 3 990,– =)