Ahojky bikeři, vím že je to věčné téma, ale zkuste mi poradit rychle. Měl jsem vyhlídnutý Pells, ale samozřejmě ( klasika ) rámy nemají a hned tak nebudou. Prosím rychle každá hodina se počítá.
Ahojky bikeři, vím že je to věčné téma, ale zkuste mi poradit rychle. Měl jsem vyhlídnutý Pells, ale samozřejmě ( klasika ) rámy nemají a hned tak nebudou. Prosím rychle každá hodina se počítá.
Spyder Easton Ultralite je podle me dobrej kup. Navic vyber barvy dle libosti je velky + kdyz je to pro zenskou :)
Pro zenskou by stacilo, kdyby meli jen cervenou :)) (ve vetsine pripadu) Jinak davam taky hlas pro Spajdra, Easton Ultralite stoji MO 5500… coz je IMHO dobra cena
Vzhledem k tomu že mě ani jí na barvě moc nezáleží. Rozhodne asi to, že rám vůbec bude.
rockmachine explosion…vzadu karbon…4990kc v te bile je fakt nadherny. pro holku se na tom musi stavet kolo jedna radost
Na ten Rock Machine bych pro holku asi zapoměl( pokud nemá nějaké výrazně chrtí choutky), ándžto, podle stránek výrobce, je to příšerně dlouhý. U Spyderu to není tak strašný. Jinak By se do toho vešel ještě Modus ASL od Artura ( asi málo cool, že jo) a možná něco dalšího kratšího. Zkracovat geometrii pro XC forbecem je imho ošklivý.
GF Genesis?
Na Garyho se hned juknu.
To bylo k tomuhle: „Zkracovat geometrii pro XC forbecem je imho ošklivý.“
Rámy asi vůbec nejsou a nějaký čas nebudou čekat už nemůžu.
souhlas ty rámy jsou dost dlouhý, při mých 176cm je 18 tak akorát, ale klidně bych bral i kratší. Menší už je jen 16,5. Pro holku to fakt asi nebude ono.
RM a příšerně dlouhý??To změnili zásadně geometrii??
jo :o)
author a kratkej? no ja nevim.
A spyder v 17" je na me delsi nez author… (mame doma, takze muzu vesele porovnavat.) pravda je ze spyder je zase lehci a takovej divocejsi… author je zase pocitove rychlejsi, lehounce reaguje na klickovani, ale jakoby s lenosti… to se tak spatne popisuje…
Začínám zjišťovat, že situace na našem trhu není zdaleka tak uspokojivá. zatím to teda vypadá, že zkusím toho Spydera.
bude jak na skřipci
No bodejť. Pak si člověk vyhlídne rám a následně zjistí, že se vyrábí až od 17", navíc strašně dlouhý. Tak si vyhlídne další, ale tam je to stejný. A tak Mrňata a Prťata koupí často nějakou z nejvíc prodávaných značek, bo ty většinou mají i pidi velikosti. A často je na výběr jen z červený, černý, nedejbože růžový. Tož se pak říká, že ženám stačí jen když je kolo červené. :-)
a co Merida www.merida-bike.cz/ramy05.php?…
Zadal jsi vazne zapeklity kriteria.. Cena x barva, gemetrie, urceni, velikost, vaha, material… Nevim jestli vubec nejaky kolo sezenes.. ;-)
vim ze sem trapnej a vim ze to chces do 6tis, ale jesli nic nesezenes tak porid rb za 7,5, dlouhy neni… www.racebike.cz
Upřesňuji tedy : rám na XC, materiál hliník 3× zesl., velikost 17" možná i 19", výška postavy je 175cm, geometrie spíše větší slooping než natáhlou žížalu a nesmí být jak na skřipci
Sam mam 175cm a volil bych s klidem 19". Myslim, ze u holky se da delsi ram kompenzovat kratsim predstavcem a rovnou sedlovkou. BTW na Apache ses dival?
Ahoj, loni jsem resila podobny problem, teda muj pritel ;o) No nez si teda laskave vyberu, tak mi koupil MXM. Brev maj hafo a je celkem ok. A neni drahy. Koukni na foto biku. Jinak ten RM me laka…
na www.bikesport.cz najdes ty MXM ramy nejvic se mi libi tenhle: www.bikesport.cz/detail.php?… , jenze ten loni nemeli
Ten by mohl byt pro zenskou OK. Ma ho tata a ma kratsi geometrii.
Neni spatnej, jen trochu tezkej… skoro 2 kg