Cau! Nevite jak se da rozebrat zadni naba DT HUGI 240?? Dik
Cau! Nevite jak se da rozebrat zadni naba DT HUGI 240?? Dik
Uplne easy. Vemes kombinacky , chytnes ten konec a potahnes. Lebej i pravej. A pak rukou das dole orech. Toto vsjo :) Pokud bys ale chtel dat dolu loziska, tak to je potreba vylisovat. A to uz ale je not so easy.
Nebo: položíš zadní kolo pastorkama nahoru, přidržíš nohama, prstama se zahákneš za největší pastorek, zatáhneš a máš rozděláno.
A pak jdes hledat ty pruzinky :P Ale ne, delam si srandu. Jde to i takhle.
Dík, uz sem to rozdelal, zjistil sem ze mam zadreny ložisko, jak ho dostanu ven?? (pravy ložisko v naboji, ne v orechu)
stáhni si manual z webu…myslím že se vyklepne přes osičku ze strany od ořechu ale nejsem si jistej jestli ne náhodou naopak…ale na 90% klepej od ořechu…nalisovat by to ale už chtělo trošku elegantněji
Vyklepavat bych si to netroufnul. Taky jsem to mel nejake podelane. Tak jsem tusim bud odchlipnul to tesneni a prestrikal/navazelinoval a pak se to rozjelo. Nebo jsem jenom nastrikal a navazelinoval ? Hmm, uz si nepamatuju.
vyklepávání je origo postup by DT Swiss
dik, ale kdyz to vyklepnu od orechu. tak budu mit venku jen to levy, jak se dostanu k tomu pravymu??
nějak nevím jak víc ti poradit, jsou tam i obrázky…na něco maj spešl udělátka ale na jde to udělat aj bez nich pokud nejseš levej…a vyklepává se to opravdu od ořechu..s tím ložiskem vyklepneš aj tu osu a pak ti zbyde druhý ložisko který vyklepneš něčím jiným.
JO, ted uz vim, jak to tam je. DIK
Jaste maly dotaz, on je ten mnohohran v ty nabe na zavit?? to ho asi jen tak nevindam, ze?? a k tomu lozisku se nedostanu:(
je na to special kluc, ktorym sa dostanes k tomu lozisku