10:00 pod Barandákem na bránický straně. Trasa a tempo nejisté, pod heslem kudy to půjde tudy pojedem. Bez oběda se nevracíme :)
vyražte radši dřív, bude to zmrzlý a bude to trvat dýl dostat se na sraz.
10:00 pod Barandákem na bránický straně. Trasa a tempo nejisté, pod heslem kudy to půjde tudy pojedem. Bez oběda se nevracíme :)
vyražte radši dřív, bude to zmrzlý a bude to trvat dýl dostat se na sraz.
Anketa: v sobotu...
V sobotu musím bohužel zase do práce, jel bych proto v neděli. Takže když to ve zdraví přežijete a budete mít náladu na opakování, rád se v neděli zúčastním. Thapsus
Jasně, že dorazim…už včera sem byl ochutnat bikovaní na sněhu a až na mrznoucí prsty je to super!!! Teda občas se musí vodit, třeba přejet stezku po Barandáku se mi teda nepovedlo:-(( ale i pěšky je to sranda…určitě doražte…jen vyražte z domova trochu s předstihem…pojede to fak pomalejc než běžně, tak at ty co budou na čas zbytečně nemrznou
Ještě jeden dřívější odjezd se koná v sobotu z Bránickýho nádraží-z peronu-v 9.30hod.Směr Vrané a Zahořanský potok,vše dle možností. Lze se přidat komu by se chtělo dřív. buřt
Pokud budous silnice ve stejne bidnym stavu jako ted, tak se ukazu.
jsem byl vcera okolo vsi asi hodku predvadel snezne prase a dnes me berou dutiny :-/ tak uvidime jestli rychlokura zabere
Sněžné prase – hooodně ftipné slovo, zvláště, když se v tom sněhu pěkně vyválí.
Já v sobotu nejedu, mám kolo v servisu u Thapsuse. Kdo by jel v neděli?
…kdyby se někomu chtělo v neděli na pěší turu Točná, Hálek, vykopávky, atd.
prej pěšky…
co je to za šikovnýho pána ? :) já jdu 100 %, po pěšinkách Točná/Šance/Hálek/vykopávky to bude schůdný i bez cepínu :)
No, ak sa v sobotu vecer (v noci?) moc nezdemolujem, tak by som to tam siel omrknut. Peso.
o.k. kdyžtak domluva bližší po ICQ, chystam se vyrazit dopoledne, odpolko je MS cyklokros Elite
moze byt, este mi prezrad, kedy a kde chces zacat
nechce se mi tahat auto, takže ideální je jet busem č.173 z Modřan na Točnou (zastávka kousek od Šance)
Tak som si vyzistil spojenie. Luziny – Tocna 54 minut. Mozne prichody na Tocnu: 8:24, 9:24, 9:54, 10:24. Pridal by sa aj jeden moj kamos.
o.k. zjistim si, jak to jede mně a zejtra se dohodneme..
oook
tak já tam budu tak mezi 9–10 h, pokud dorazíte, tak kdyžtak volej 777 989 119…
presne, cajicek, kamna, deka, klidek, TV, mam toho fakt dost, od stredy to venku stalo za to :-(
koukat jak se trapej jiny… :-) V belgii je prej hafo bahna. To bude mazec zejtra a v nedeli :-)
nj tesim se, juniory si natahnu na dvko, pac nebudu doma, ale odpo to jisti :-)…tj nejlepsi cyklistika…z podperiny :-D
tipuju zejtra zlato a v nedeli taky :)
NO NEBYLO TO ZADARMO. místy to šlo v pohodě, zato jinde :/ sluníčko střídala vánice, začíná to vypadat že zima se zabydluje. zítra to vidím spíš na slunné průsmyky alp :)
presne :-D, skoda ze Stybar je az 4 :-(, za to mladej Kloucek dost prekvapil :-), zejtra Dlaskymu drzim pesti :-)