Ahoj potřeboval bych půjčit asi nejlíp Sigmu nebo tu novou Hellu, něco co fakt svítí. Když to zrakvim, zaplatim nový to je samozřejmý, můžem se dohodnout na záloze/ceně za půjčení. Termín 24–26/6. Prosím prosím moc :)
Ahoj potřeboval bych půjčit asi nejlíp Sigmu nebo tu novou Hellu, něco co fakt svítí. Když to zrakvim, zaplatim nový to je samozřejmý, můžem se dohodnout na záloze/ceně za půjčení. Termín 24–26/6. Prosím prosím moc :)
Muzu ti pujcit svetlo co jsem pujcoval v zime, ale da se s nim jet spis po asfalte. Ja beru sigmu mirage a hellu.
a pro nejvetsi drsnaky bych mel tohle www.bike-forum.cz/…se_biky.html?… pujcim predni kolo i svetlo, s vlastni inteligenci, rizene cipem, sviti, jen kdyz se jede :))nebo tady cycle.shimano-eu.com/catalog/cycle/products/group.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302041000&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395181426&bmUID=1150093854125
by se mi taky hodilo nejaky
uz sem hellu slibil Petovi, ale vali se mi doma jeste d-light 1W, pomalejsim (sorry sileny mede :)) by mela stacit, ma horsi rozlozeni svetla, jas podobnej, mam k ni i druhej drzak na riditka
no misto niceho to bude stacit ne?
co ja vim, jak sou dneska medunky narocny na svetlo, nejsu Béda Trávníček ani Přemek Podlaha :))))
kdyz si vezmes doooost velkou baterku, mam tu lampu halogen 55W.. ;)
Kdyz to soupne na dost velkej stozar, tak osvetli celej okruh a mame vystarano ;-)
Muzu pujcit Sigmu Mirage s Nipackem a 5W svetlem. Melo by to vydrzet svitit 4h.
super tak počítám s tím… 4 hodiny snad budou stačit, půjčím si kdyžtak od Ječnáka i tu 5led cateye jako backup---
nebo ti zítra vezmu ještě druhou baterku.
Rozhodne si neco malyho jeste vypujc – je tam dos pasazi do kopce po asfaltu, kde se da jet jen s nejakou bludickou, takze sigmu muzes vypnout a vydrzi ti tak do sjezdu a singliku celou noc.
tak ok, si půjčim od tebe tu pětiledku… by mělo vydržet sigma do těžšího a cateye do lehkýho. Stejně nevydržím jet v kuse celou noc.
Ja ti silne doporucuju jet pres noc v kuse – krize je tak kolem 2–3h, to jak zastavis se uz nerozjedes.
hele já nejsem ty, budu mít najeto před 24H tak 5000 max. tzn nic moc velkýho, takže myslím že po 14hod od startu už budu plechovej, nehledě na to co záda a prdel :/ se plánuju dvě hodinky prospat v noci :)
Pak mi dej vedet kdy se pro to stavis. Jinak mam jeste 5ti LED authora to vydrzi svitit celou noc v pohode, ale pouzitelny to je jenom na silnici.
si právě myslím že bych si vyzved i ty ionty… příští týden končím v práci tak pak bude času moře :) ozvu se
OK
nj. Ital. V lete nedela a v zime tanci :)
Sigmu ti klidně půjčím, mám ale jenom tu 5W lampu a baterku do košíku. Víc jak 3,5 hoďky v kuse to nevydrží…
Hele mohl bych si ho kdyztak pujcit, jako zalozni svetlo ?
mohl :-)
V týdnu jsem jel na noční letní bajking a na řídítka jsem dal dvě světla Author A X-ray 5 LED a naprostá paráda. Dá se jet i s jedným, výdrž solidní a cena snad 450 Káčé.
DIKY VSEM, jsem myslel že se budu plácat potmě no :/ stejně si myslím že se noci nedožiju takže ji třeba ani nezapnu :)
BTW: jak dlouho je tma nejkratší noc v roce?
Myslim, ze byla tma cca od 11 do 4.
Ja bych tipoval tak od 21:30 do 4:30
dík ty jo takže od 21–5 podle nich, ale myslím že vidět bude i kousek po 22,00 a před pátou. Východ a západ podle tabulek neznamená že v tu dobu už bude tma jak v pytli :)
hlavne v lese :-) ale pokial by svietil mesiac, mohlo by to byt jazditelne bez svetla
jasně na pevný a véčkama :) bych tě chtěl vidět totálně prošitýho jak to pálíš ve sjezdu jen při měsíčku, jako docela romantickej oldskůůůl ale nic pro mě, já se mám rád :)
Mesicek nehrozi i kdyby bylo jasno. Staci mrknout do kalendare :)
To nekdo velmi zle naplanoval :)
naopak, nebudu vidět ják chrápu v příkopu :)
ono, vzdy sa najde nejaky blbec, co si vezme svetlo. a za nim sa da ist v haku :-)
si nedáš pokoj co? hele tak přijed a můžeš mi to předvíst třeba za Ječnákem, ale at ti tvůj support vezme rakev a taky něco čím tě sešrábou až se někde namotáš…
ale nemusel by som sa motat za nim. predbehnut je povolene? je pravda, ze staci mala chybicka a je to v…
koukam ze te zase chytil fantas:-D
To vis, je patek.
taky si říkám… napadá mě jen jeden člověk o kom si myslím že by ve sjezdu dal Ječnáka. Má nezvyklý nick, je v něm dost písmen D :)
..na XC..
tak by som dal vidlu do predu. odpruzenu
Aha. Jinak bych tipoval DManasD ;)
angina, horucky
co mas proti pevny, ted jezdim na pevnaku a je to pohoda, beru ji tam sebou, tak se uvidi :-)
Nevic co me bolelo po 24ce byly vyklepany prsty na rukou, takze pevnou bych s klidem v dusi nechal doma.
uvidime, beru dve kola, jedno pevny a klasiku moji svinicku s foxikem, uvidime na trati :-)
Ja beru taky dve, jistota je jistota.
prave ze spis premejslym ze budu jezdit na pevnaku, jestli tam neni nejakej silenej sjezd tak to pujde, pak az toho budu mit dost tak presednu na pohodli svine me :-), pokud tedy bude moznost…da se stridat kolo ?
v pravidlech to zakazany neni a nevidim duvod proc by to meli zakazovat…
ok dik :-)
Tak s touhle taktikou tam nepochodilo hodne lidi. Bylo mi jich celkem lito – tlacit z kopce a po rovine s celovkou na helme…
stačilo by ti tohle? www.egermann.cz/…rv-lista.jpg
i s prodlužovačkou…
tak ten mam v loznici a moc nesviti :-(
tak to je jeasne. pozri, ktorym smerom je natoceny zroj vetla..