Dost nedavno jsem si poridil tohohle bika, ale nemel jsem moc cas, takze na prvni „vylet“ jsem vyjel teprve v patek. Jak jsem jiz z tohohle fora zjistil, lidi si nejvic stezujou na tuhou vidlici a na shit hydrauliky. S prvnim nesouhlasim, s druhym jo. Po ujeti nekolika malo km, zhruba tak 20, kdyz jsem brzdil dost zporadicky jsem zjistil, ze zadni kotouc obcas drhne o trmen, takze to vypada na mirny zkrouceni. To me dost nastvalo, protoze aby mi brzda kroutila kotouc takhle snadno, to mi rpijde dost nefer:) Dalsi ec, ktera me nastvala, je presmykac, ale to je otazka serizeni a nastvala me spis z duvodu, ze to nebylo serizene z shopu. Abych se dostal k jadru pudla – moje otazka zni: Co s brzdama? Jako nejlepsi reseni mi prijde nechat si na garancni prohlidce v servisu srovnat ten zadni kotouc (v predu je to uplne v pohode, navic vzadu to ma takovej divnejsi sound) a casem si koupit nove brzdy, protoze tohle se mi fakt nelibi. S tim souvisi i zadost o radu, jake brzdy (hydraulika kotouc), v nejakej primerene cenove hladine a v dobre kvalite si koupit. dost casto se tady lidi zminuji od Shimanech…diky moc
- sway