proč u lxovejch brzd 05 chybějí paralelogramy (nevim zda jsem to napsal dobře, ale znlci jistě rozumí :-) Myslel jsem, že díky tomuto systému špalky lépe dopdají na bok ráfku…??? Nevíte kolik stojí?? Dík..
proč u lxovejch brzd 05 chybějí paralelogramy (nevim zda jsem to napsal dobře, ale znlci jistě rozumí :-) Myslel jsem, že díky tomuto systému špalky lépe dopdají na bok ráfku…??? Nevíte kolik stojí?? Dík..
protože to chytalo hroznej vakl :-)
ale tak to snad zse ne ne?:-).urcite minimalne rok se na tom jezdit dalo:-)
minimalne rok???DOufam ze vic, mam XT 04 tedkom je teprve zkousim a sem max spokojenej, ale esli chytej vakl tak buuuu skyt…
rok je dlouha doba:-)
Hele, ty to asi nevis, ale vony maj vakl uz jako novy – proto tam je ta pruzinka…si to zkus…a neboj, rekl bych, ze ti tak 3 roky budou slouzit a pak to vymenis a das to polovicce :o)))
(((((((((-: ale musim uznat ze brzdej jak stekly az moooc
Myslím,že trochu přeháníte.Měl sem do loňska Lx 99 a nijak ukrutny vakl neměly.
ale tady šlo o model 2004…
Ok.myslel sem,že to bereš všeobecně…
Byla to slabost tohoto systemu,chtělo to udrzbu,ktere se LX nedostavalo, a proto jsem si koupil LX05 hydry:)
Krom toho, proč jsi tenkrát snámi nejel? Však já Tě někdy někam vytáhnu:)
Jinak cena na www.cyklovb.cz : Brzda LX, V-brzda přední bez vodící trubičky, (BRM580FX41S) Cena : 590,–Kč
Vis proc tam neni ten pantograf? Protoze te japonec nuti, aby sis koupil kotouce. Je to stejny jako kdyz Sony zacala fakat tape decky s prichodem minidisku.
..kterej je uz taky stejne mrtvej:)