Chci si poridit vidli do 5 000,–, mate nekdo zkusenosti s Rock Shox Judy XC? Mela by mit olejove tlumeni.
Chci si poridit vidli do 5 000,–, mate nekdo zkusenosti s Rock Shox Judy XC? Mela by mit olejove tlumeni.
Za ty peníze bych šel asi radši do Suntouru, měl bys to i s LO na řidítkách.
On ten lock-out stejne nepouzijes, takze to mas jedno :)…Judy XC 04 nevim jaka je…az do roku 01 byly dobry :)
Jo, taky po ní pokukuji. A lock-out, ten stejně nepotřebuji
Popravde ten jejich lockout je sice funkcni a peknej, ale na ty vidli celkem zbytecnej – dyt vubec nepruzi, tak co chtej jeste zavirat :-)
No já osobně bych ho teda použil no, ale to je věc osobního vkusu. Já měl starou Judynu taky a byl jsem s ní spokojenej. Akorát mě trochu odrazuje loňskej Pilot, tak nevim jestli se RS pro letošek poučili, ale nějak jim už tolik nevěřim.
Pilota měl kámoš-opravdu k pláči. Nejsem si ale zcela jist, že ta judyna bude lepší. Nové je nové, ale za ± 5000.- se dá sehnat v pěknym stavu mxcomp. Co zauvažovat nad bazarem?
Co bylo konkrétně spatný na tom pilotovy?
sekaly se a přestaly se vracet.
za kazdou vyjizdku kamosoj ujde vzduch a on pak lita vzduchem na drzku, nema cas to tedkom v sezone reklamovat a je uplne nestastnej ta vidle je hrozna, to uz muj santour chodi daaaaaleko lip
Jasný. Každej má jiný potřeby. Já jezdím na pohodu a když se na silnici houpu, tak mi je to fuk. Navíc mám fulla a tak ze sedačky nejezdím téměř nikdy, tak bika nerozhoupám. Navíc jak slyším o tech suntourkách, tak nevím. Já od vidle požaduji co největší citlivost. Zrovna včera jsem byl jezdit, najel jsem 50km po cestě vystlané kameny jak pěst a mám úplně odrovnaný zápěstí. Proto chci pořídit judinu. Jestli to je dobrá volba, zatím plně nevím.
Tak to jsme na tom úplně stejně-taky pohodář, taky full. Dobrý žehličky(z mé zkušenosti) jsou mxcomp eta a black, Ten black by se dal taky sehnat okolo 5000,– Toho mx compa jsem napsal protože to jsou fakt držáky narozdíl od nižších řad RS.
sem taky fůlista, ale není nad to to moct obojí pěkně zavřít a přitom to mít nastavený na bláto, abych to mohl na kopci pěkně otevřít :-).
Pravda pravda, ale já prostě nemám locky rád, protože na ně jsem schopen zapomenout (takovej sjezd se zamknutou etou…) a když jedu po pěkný asfaltce a rupne mi v bedně tas si skočim do stráně, proto preferuji nelock out-jezdím ted spv-vypadá to na pro mně mnohem lepší řešení než lock.
a proto se dela je takova nabydka (((-: to ja jen tak
Já ji mám teprve krátce, ale řekl bych pohoda. Není tak měkká jako Manitou . Trápil jsem ji kolem Devíti skal a jsem spokojenej.:-))) Koupil jsem ji na KOLOSHOPU za 4150,– akorát k ní nemám českej manuáál
Santura raději ne, a už vůbec s lokautem :O( pokud nechceš vypadat jako smajlík vykyslej úsměv.