Vim, ze to neni mozne, ale mam posledni dobou extraproblemy s pichanim (prorazenim dise :) ) Mam Authora Stratose 99 a v predu standartni Richley speed max 700×32C jeste original. Vzadu jsem loni pichnul o hrebik a koupil dusi Rubena. Letos uz ale budu menit dusi po 4. Vsude me cpou Authora (uz do nej nepujdu). Protoze byl i dost sjetej plast, koupil jsem Ritchey 700×35c (tazke sirsi). Vcera jsem ale pichnul 2×. Jednou na kmenech (nahustena pres 4kPA), vecer pri vjezdu na chodnik (moc nenahustena, pumpuckou tonejak neslo a pumpa nebyla). Planuju mu dat jeste samci a koupit nejke poradne 700×42. Hodne jezdim po Praze (70%), ale tady je to 50% asfalt, 50% tankodrom. Zbytek (30%) je Sumava (80%), kde jsou to rovne zpevnene cesty. :-( Bohuzel, me ten asfalt vlese zacina stvat no z tech 20% (z 30) je spis na horsky, ale hodlam zde jezdit castejc !!
Vazim asi 85kg, ale casto bagl nebo brasny, takze dost napor. Potrebuju malej valivej odpor a dobre drzeni na asfaltu a k tomu dobra stabilita na kameni, korenech apod. Proste asi chci moc. Co me doporucite ? V Po musim nakoupit, nebo budu jezdit do worku MHD. Jo a bydlimv panelaku, takze 2 kola se nevejdo