Zdravim zdejsi odborniky a rad bych se na Vas obratil s radou, co poridit za kolo. Doted mam krosku Rock machine Crossride 500 a jezdil jsem spis silnice a lehoucky teren. Ted bych ale chtel jezdit vetsi teren a uvazuju proto o celoodpruzenem kole. Rikam si, ze je asi lepsi ho koupit nez HT, ale zaroven bych u fulla rad zachoval tvar ramu, aby co nejvice vypadal jako HT, ramy typu Scott apod se mi u fulla hnusi. Financne jsem ochoten jit na maximalne 45.000, proto jsem se po delsim zkoumani rozhodl pro tyto tri volby:
www.rockmachine.cz/…k/a3000.html www.trek-bikes.cz/index.php?… eshop.skiservis.cz/Specialized/Horske-kolo-Specialized-FSR-XC-Disc-CE-06_g495.html
Favoritem je zatim Rock machine Adrenaline 3000, ale ten Trek ma taky neco do sebe. U toho Spesla je ten ram uz trochu jinde nez bych chtel, ale stejne se mi jeste libi. Co rikate na osazeni u techto kol? Vidlice? Brzdy? Cetl jsem tu, ze Hayes Sole brzdy asi moc nemilujete, procpak? Mozny problem je prave v tom, ze v cenove kategorii kolem tech 45.000 jsou u fullu vetsinou tyto brzdy, Trek ma Avid, RM pak ty Sole V6. Nechat je vymenit? Budu moc rad za konstruktivni rady, diky vsem.