Našel jste někdo další info než je na www.singletrackworld.com/article.php?…
To enduro se mi fakt líbí a ani by nemuselo být celý karbonový. Vidlici a tlumiči bych věřil až tak 2009. :) Zatím se to asi budou učit…
Našel jste někdo další info než je na www.singletrackworld.com/article.php?…
To enduro se mi fakt líbí a ani by nemuselo být celý karbonový. Vidlici a tlumiči bych věřil až tak 2009. :) Zatím se to asi budou učit…
vybavení hezké, ale ten rám se mi fakt nelíbí, připomíná mi to ty old schooly.
Který „old schooly“?
sorry špatně sem to napsal, myslel jsem ty „chopper bikes“ www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…
myslím tím jak sou ty rámové trubky tvarované.
tak designove naprosto bozi…zbytek se podle fotky hodnotit neda
hmmm…napohled hezky,ale karbon beru akorat na silnickach
to nevím, enduro v karbonu, to aby ses bál že to položíš na nějakej šutr. A nebo to je jen pro nějaký leštiče na cyklostezkách. :)
propagační video scottu ransom nevypadalo jako leštění na cyklostezkách:)
Karbonový kola jsem měl dvě a celkem bez problémů. Asi nejsem ten správnej' tester. :) Psal jsem, že karbonový bych nechtěl.........a ani bych na něj neměl. SJ teď stojí 100 tis. a tohle asi levnější nebude.
krasny to neni, ale jisty kouzlo to ma :-)
komponenty bych přeházel na lepší rám a bylo by… hlavně vidle se mi líbí.
pekny bajk – do mesta:D
taky jsem si vzpomněl na Stromovku…
takovej hárlej, pohodlnej posez :)
díky za připomenutí, na dýmáka ti otočim představec dolu:-P
to teda ne! já mám taky hárleje a vyhovuje mi :) btw já můžu mít klidně představec nahoru :-P
btw do pátku bude spešlík, jen na něj ještě musim sehnat škváru… si budu muset do rachoty :-/
na pešlíka se těšim:) v pátek bude pohromadě, nebo jen sveřenej?
svařenej, vůbec netušim kdy to budu přendavat, a kdo to bude přendavat :)
jak se mi to novy XTRko ze zacatku nelibilo .. tak ted se mi teda zacina hodne moc libit ..
Na MTBR něco málo je, ale to jsi určitě prošel (moc dalšího tam není). Pro jistotu namátkou: forums.mtbr.com/showthread.php?t=205507 thisjustin.bicycling.com/2006/07/this_just_in_sp.html www.bikemagic.com/…4932/v/1/sp/ a tady je Demo www.nsmb.com/…07_05_06.php
Pár fotek je taky na www.foromtb.com/showthread.php?…
Ale celý katalog zatím nikde.........ale to je otázka tak měsíce.
něco od konkurence…
A VencaV má o čem přemýšlet…:)
Pěkný – teď už jen SJ........ale u těch asi žádná dramatická změna nebude a zůstanou na 130.
130? to maj jen karbony, ne? Hlinikace maji jen 120…
ale vypadaj pekne :-)
new.mtbs.cz/obrazek.html?obrazek=specialized07hotsjfsr2.jpg
Mozna o cene, snad se to vejde do 300 tisic. :)
hmmmm .. ten epic je teda hodne libovej ..
merida-multivan ma asi dlouhy prsty :-)
new.mtbs.cz/obrazek.html?obrazek=specialized07hotdemo3.jpg
No, jsem rád, že mám ještě klasiku Enduro. Tohle uhelné mi asociuje spíš Stumpjumpera…
Enduro je super – přesně dle mého gusta. No zase mám na co šetřit – carbonový má být jen S-Works, níže to bude M4 nebo M5, jinak carbonu na těchto typech biků a dále do DH moc nevěřím – uvidíme co přinese budoucnost?? – jen tak mimochodem, nechcete na jaře někdo zánovního Stumpjumpera? Vidlice a tlumiče bych se nebál nebo si myslíš, že si je dělá Spešl sám – minimálně kooperace s Foxem či Manitou. Pneumatiky jim taky dělá Kenda…
Na tlumiči a vidlici není značka, páč není ještě jistý co tam ve finále bude. Nevím proč nad tim špekulujete :-)
S-Works Stumpi
Hm, muj novej dream bike.
Je nás víc :-/
vyměnit rám a bude to pěknej bike;)
další info je v říjnovym MBA :-)
Ty ale žiješ napřed! :)
A odkud myslíš, že ta fotka S-Works Stumpi nad tvým postem je? ;-)
určitě nevypadá špatně ale trošku mi to připomíná moje miláčky. www.mtbs.cz/…_bigpic.html?… .
někde byla adresa se všema modelama aj předběžnýma cenama 07ček na cz webu…kua zaboha jí už nemůžu najít..nevíte někdo?
Že by coalbox o pár příspěvků výše? coal-box.com/report.aspx?gallery=168
dík, nechtělo se mi moc rolovat :-))))
Nevíte někdo, kdy by se řada na rok 2007 mohla začít prodávat? (v ČR)
Tipuju jaro 2007.
Předobjednávky začnou asi během měsíce (předváděčka pro české obchodníky, pokud vím, ještě nebyla), reálná přítomnost v shopech únor-březen 07.
Pojďte do kina! :)
Happy Entrails je drsne :-D
Co říkiate na mýho nastávajícího?:-)
joo paráda..taky uvažuju o apgrejdu :-)