Neporadíte někdo co ze strhnutým závitem v botě Specialized? Včera se mi to povedlo při výměně kufrů,dá se ten protikus co je v botě sehnat?.....Děkuji (hledal jsem v historii)
Neporadíte někdo co ze strhnutým závitem v botě Specialized? Včera se mi to povedlo při výměně kufrů,dá se ten protikus co je v botě sehnat?.....Děkuji (hledal jsem v historii)
Já mám v botách plechy se 4-závitama – dá se to otoči, ale nevím jak Spešly.
Mělo by to pasovat ze všech bot je to universální – občas ty plechy dávají i k pedálům. Zeptej se v slušném obchodě určitě to pujde koupit.
v historii uz se to resilo…ja to prevrtal o pid vetsim zavitnikem
Myslim ze by se to mohlo dat koupit, nebo pokud tam mas 4 diry tak otocit.
bezne to byvalo i soucasti slapek protoze levnejsi tretry to nemely standartne v bote, zeptej se po kramech verim ze budes uspesnej, nebo pokud si vzpomenu ti muzu privezt jeden kus ale je to kratkej na takze jen 2 diry (resil jsem to takhle u Adidasu)
tak všem děkuji za odpovědi,přece jen je dobré slyšet víc rad a názorů.....pojedu to shánět…mám tam 4 díry ale 2 jsou menší,asi nebude problém převrtat…uvidíme.....díky moc
měnší??? to je blbost zkus je šroubkem musí být stejné – používá se jen jeden průměr šroubků tuším M5 musí to jít otočit. A navíc ty šroubky na kufry mají jemný závit potřebuješ spešl závitník
Oni mensi nejsou. Jen jsou v nich nejspis zasroubovani cervici ;) Spesl to tak dela.
jo,je to tak,teď jsem to zjistil,jsou tam 4 díra a ve 2 jsou červi tak se musí vyšroubovat…tak to snad bude ok když bude pasovat umístění......
jo,hotovo…všem díky za konverzaci…
Už je to sice probraný, ale přijde trochu bejkárna to převrtávat, když se dá koupit protikus za pár šupů. Já už to řešil dvakrat (boty Adidas) a dycky jsem to koupil..
Taky mně vyhnily závity ve starých Adidaskách (Niwot), ale u nich to nejde vyměnit. Musel jsem nejdřív strhnout vložku, potom zevnitř proříznout, vyměnit, koupit novou vložku a jsou jak nový :)