Tak jak jste na tom? ja to asi nakreslim:)
Tak jak jste na tom? ja to asi nakreslim:)
Přidávám první pčíspěvek. Tyhle dva prostě miluji:-)))
jeee evicka
i s Vaškem :))
jsou tam 4, tak který 2?
Neprozradím:-)
tajnůstkáři ;)
já miluji tvoje kresby
Mám rád tebe, ale nejde o nějaký homosexuální vztah z mé strany (na ten tu jsou chrti oholhnáty), spíš taková úcta, obdiv, jsi umělec a zároveň velký vizionář!
sakra chlapi, ja ten thread budu muset zamknout, protoze se mi tam vsichni na ten obraz nevlezete:) ale napsal jsi to hezky – vsechno sedi
mam te rad, ale registrovat se nebudem :-) ses ten nejvetsi umelec a mas muj respekt. kdyz vidim ty tahy v tvejch vrcholnejch dilech, tak taju a sem namekko. ach to tvoje bajkokko :-)
Kdybych se chtěl nechat registrovat, tak jedině s Lancem. Všechno ostatní jsou kompromisy:-)
probuh wroume, prznis nazev smeru.......
probuh wroume, prznis nazev smeru.......
A viděl si tady tenhle?
www.bike-forum.cz/…7/forum.html#…
Ten se tady objevil brzo ráno, ale rychle upadl v zapomění. Mám dokonce pocit, že je to první barevnej
ty si tam zaslouzis byt taky:) ale chlapi tady to je jak u homodeju, je videt, ze zenske z B-Fka nas moc v lasce nemaj........
Děkuju moc, se těším až bude. Už dlouho jsem neměnil tapetu na ploše, tak bude ten správný čas :-)
uz vim, co ode me dostanes, nakreslim ti zenskou, kdyz s nema nemas zadne zkusenosti.......
To si četl s v tom threadu s tím nábojem, nebo jak to víš?
zeptej se Sabbatha, Pejska a Maxtora – tito tri vi, ze vim skoro vsechno...... i kdyz nepopiram, ze i v tom threadu jsem nasel inspiraci proste jsem se tam ujistil,zes jeste nemel zenskou no, proste se potvrdily me domnenky!
No ještě to tady vykecej :-D Tak to je ono, teď si mě zase dostal.
Slyšel jsem své jméno, tak musím reagovat!!! Souhlasím se vším, co Lance napsal, i když jsem to moc nečetl:-)
Musim te poopravit. Ty nevis skoro vsechno, ty prece vis vsechno. To SKORO tam je zbytecne.
no jo dik, nekdy zbytecne chybuju a nadbyva mi slovo ve vete
Ano ano, nakresli nám ženskou ;-) Jestli ti to jde tak dobře jako cyklistické nákresy, bude to bomba!
Ja bych i nakreslil, ale nevim co to udela se sportovnim bikerem, jeste nevidel zenskou, tak mam o nej strach je to nadejny cyklista a bezkar. Jo,ale to, ze jeste nevidel zenskou nikde nerikej, chce to ututlat a udrzet v tajnosti
LoooooooooL :-D neeeeeeeeeeee, :-D
Co to tady sakra pořád všem říkáš? Jak to pak člověk má udržet v tajnosti. Online cca 80 reg. lidí. Teď to určitě všichni četli :-/
kdybys to tu nepsal tak nahlas, tak si toho nikdo mozna ani nevsimne!!!!!!! ale ty tu rves jak na lesy a ja se nemuzu soustredit na tu tvoji novou holku sakra! si mi uplne rozhodil pero, to dneska nedokoncim…
A beda ti, jestli bude nejaka oskliva?!
chacha jak muzes poznat jestli je oskliva, kdyz si zadnou nemel ( a sakra, zase jsem se prepsal)
to už je od tebe třetí příspěvek, který to zdůrazňuje :-(
Však poznám, která se mi líbí a která ne. To je jasné a nejlíp uděláš, když ji tam přihodíš kolo nebo alespoň běžky, ať máme něco společného
dobra tak poctvrte uz to nenapisu, ze nikoho nemas, slibuju, dostanes dve jednu na zimu a druhou na leto, ale zase nerad bych abys pak vypadal jako promin mi ten vyraz nejaky devkar, jeden den nic a druhy hned dve, nevim jak to udelat.....
po 4
tak ať je to jedna a ta samá, třeba s běžkami opřenými o domeček a v ruce kolo a čeká na mě :-)
neboj se, nejsi jediný
Taky bych se podepsal
A vidíš to? Už jsme na tebe dva s holkama, tak ať to tak vypadá. Já jsem, ale byl první
to ti neberu
Já vím, ale aby se Lance proti mně neobrátil, když má další nabídku.
nene, slibil jsm ti holku? mas ji mit, ja tvou holku dodrzim:)
A kdy bude ukázka?
Uz je hotova? At mu mam co zavidet;-)
nerus mistra pri praci!
tak ať udělá jednovaječné dvojčata, pro každého jednu
ty tu rves jak na lesy a ja se nemuzu soustredit na tu tvoji novou holku sakra! si mi uplne rozhodil pero, to dneska nedokoncim
Sakra, ty mu tu novou první holku zaučuješ či co? :o))))
Nejdriv zaloziz ***** vlakno a pak se divis, ze je to tu jak u homodeju. :)
Všechny Vás mám rád :-))
i me?
jasně
hmmm :-)
Musíme se ještě víc porafat a pak se uvidí :-))
uvidime :-D
hlavne tve vytvarne zkratky
mam rad hlavne … (nejak to vypadlo)
ja mam rad tebe:)
pssst ja taky … ale chci aby me lance zvecnil :)
…kluci,vy jste tak upřímní,hodní.Tenhle thread je nabitý bikerskou sounáležitostí.
ze jo?:)
Drsňák s tváří dítěte :)
pejsek je vecny:)
Týden tu nejsem a nestačím se divit, co se tu děje. Doufám, že mě tam taky hodíš… ;))
:D
se nevokouka, co: :-D
To fakt ne;-)
LoL :-D Ted uz jenom pockat na ten obrazek od Lance, a mame tady zase perfektni den ;-D
tohle by měl Lance překreslit
No počkej Lanci, chybi tady tvuj zakladni prvek, nakej hezouckej oblazek preci, tak ze nemuzu patricne vyjadrit obdiv kdyz nemam podle ceho posoudit ;)
koukám, že už publikuješ i na zahraničních webech singlespeedgallery.com/100-massa-hasns-super-bike/
ticho…pst, je o to zajem no…
musí se uspořádat nějaká výstava na tvoji počest
no ale tu bych si mel uvest sam nemyslis? mozna, ze nekteri budou mit cest si se mnou potrast pravici…
doufam, ze bude putovni a zavitas i do naseho mesta!
ovšem že si ji uvedeš sám, co třeba v národní galerii, jestli se zná někdo z knížákem, tak by to mohl domluvit ;-)
hele a co treba udelat vystavku na S-L stejne tam vsichni pojedou, sraz taky bude, tak se k nakymu stanku vetrit, na vytrynky nalepit par obrazku a je to ;)
Nic nevymyslej a radsi se uc;-)
ted sem po jidle, nejsem tudiz schopen jakekoliv cinnosti ktera by jen vzdalene pripominala to co si psal, nemam ani silu to napsat :)
Zajímavé čtení tady… :-)
Miluju sebe … svoje kolo, svou hospodu, svou lednici … Proste jsem pozitkar!!!
já miluji svoji „ideální manželku“ :-))))))))))))))))
a co nejaky novy foto :-)
jo jo, to je ta sikula v te prusvitne bluzicce neb co to je? ze? nedavno jsem ji hledal:))))))
:-D
hmmm, planujes vytvorit dalsi akt?:-DDD
Mela by byt v threadu Idealna manzelka ;-)
možno aj bude :-) len teraz nie je akosi čas na fotenie kvazi erotických bikeaktov :-))))))))))))))))))) testujem new gumy, tak som akosi zaneprázdnený, ale už asi brzi padne fáma RR+NN tie mišleny čo teraz jazdím nemajú proste žiadnú chybu!!! idealna kombinacia mud+dry je to proste super :-)
Ser na plase, my chcem fotky ;-)
mas na mysli plaste?
ideální manželka? to je němá nymfomanka vlastnící pivovar, ne? :-)
samozrejme hluchonema
si myslím,že slyšet by i mohla…ale jen na malinkou vzdálenost.
at hezky slysi aspon pres dva pokoje, prece se nebudu zvedat od TV az budu chtit pivo z lednicky :-)
to by měl řešit dálkáč od tvé TV..doufám,v budoucnu
Máš na mysli takovéto…? ;-)))
takový dálkový ovladač bych taky bral
pěkné.ale není to zas tak úplně přesně to co jsem myslel.myslím že Wroumovi šlo momentálně o to pivo trochu víc.já myslel,že ten dálkový ovladač už to pivo měl řešit tlačítkem.vem si kolik jich na ovladačích je a polovina na nic.nicméně tvůj model ovladače má dost do sebe.
Tak v tom případě by se toto mohlo trochu blížit ideálu…
ten sem hledal a nenasel :-)
no toto je fakticky bomba.uživatelsky příjemné,přehledné.v češtině.volná tlačítka to má-takže případně jemně poladit to půjde.
Ano ano. Nejdokonalejsi model ;o)
to bude určite bajkerka, podla tých vypracovaných lýtok :-) to máš doma?, neco podobného mám aj ja :-) takú aparatúru by som bral, ten zosilovač vyzerá celkom slušne :-)
Hádej…;-)
máš?
neboj:-),tohle je profesionalka.a protoze jsem starej prasak tak i vim jak vypada:-)
nejlepší by byla kombinace obou věcí dohromady
cazash.com/blog/img/woman-remote2.jpg
jj..jsem ani nedoufal v takovou dokonalost.tohle mít,tak asi prodám bika!
Manželka roku 2005
skoda ze sou asi prazdny :)
neunesla by ani prazdny:-)