Ahoj, prasknul mi rám v oblasti středu.Dá se to opravit(a kde?) anebo ho mám vyhodit a jít do nového.Kdyby stál pář šupů, tak to neřeším, ale je to Xc full za 25 litrů.Dík
Ahoj, prasknul mi rám v oblasti středu.Dá se to opravit(a kde?) anebo ho mám vyhodit a jít do nového.Kdyby stál pář šupů, tak to neřeším, ale je to Xc full za 25 litrů.Dík
hm nebylo by naškodu uvést materiál, jestli ejto ocelák tak to půjde s hliníkem to bude horší, ne li nemožný (dost náročný na peníze)
V Durateku v Plzni opravujou hlinikový rámy, možná i ve Fortu.
Hm ale otázka je, jestli to za krátkej čas neprdne o kousek dál od spravovanýho místa znovu. To prasklý rámy rádi dělaj.
to si myslim ze radi delaj spatne svareny ramy.
Nebo spatne navrzene ramy… :)
nebo spatne pouzivane ramy… anebo spravne?:-)
Kdo wi…? :)
Jo, pořád je tajemstvím o jakej rám vlastně jde. Máme hádat nebo nám to Peetrys prozradí? :o)
ja jazdim na prasklom rame tiez bol prasknuty pri stredovom zlozeni ale navarili mi nato hrubu hlinikovu platnu a drzi to a to ten ram moc nesetrim zvarenie ma stalo 500sk + – nejake drobne neviem presne vybavoval to otec
hm ten rám asi nebyl pak tepelně zrpacovanej co? Určitě ne, jelikož by musel dolu lak, praská právě proto, že v tom místě svaru vznikne vnitřní pnutí, který o sobě dá za čas vědět novou prasklinou → žíhání
Pardon,je to hliník.Neznáte někoho na Ostravsku, kdo by se mi na to kouknul?
Race Bike ma vyrobu v Litultovicich, coz je kousek od Opavy, nebo Mrazek ve Vrbne pod Pradedem.
už jsem o tom taky přemejšlel, co bych asi dělal. Napadlo mě optat se někde, kde opravujou hliníkový disky na auta.
svarovani hlinikovych slitin delaji v Trebovicich.
– pojedes z Martinovske do Trebovic a po 100m tesne pred pravotocivou 90 st.
zatackou napravo.
Tak jsem se poradil s několika lidmi a rám šel do šrotu.Už jsem objednal nový, tak jdu udělat banku, abych to své hobby vůbec ufinancoval.
polovica LUPU moja :-) inac ta prasknem aj ja mam „HOBBY“