caute poradte už sem zoufalej skoro pokazdý když vyjedu píchnu, ráfek je v pořádku co mám delat nekdo mi radil vyměnit plášt nebo duši nebo obojí ?
caute poradte už sem zoufalej skoro pokazdý když vyjedu píchnu, ráfek je v pořádku co mám delat nekdo mi radil vyměnit plášt nebo duši nebo obojí ?
Kdyz pichnes, tak vymen dusi :) Mas spravny tlak? Nemas zbytecne lehke plaste nebo dusi? Mas v poradku pasku pod dusi, popr. nevylejzaj ti draty? Neni neco zarazeneho v plasti?
a co mas za plast? A to fakt pichnes nebo procvaknes?
No kdyz sundas plast(oznacis treba vrsek fixou -carka) a oznacis ve stejne poloze i dusi juknes se kde je duse pichnuta tak se koukni do plaste. Tak bys mel zjistit kde si pichnul a muzes tak presneji najit neco na plasti. Pokud je plast v poradku tak hledej na rafku (znacit rafek nemusis) staci kdyz vis kde je dira na dusi a nasadis to do rafku (mas pak jen dve moznosti).Pises ze rafek je v poradku, tak nevim jestli myslis ze neni znicenej nebo tak.Podle diry v dusi (takova hnusna dira jakoby kulata protlacenina -esicko) muzes zjistit jestli to nedela ten rafek.Ja z 90% pichnul prave o rafek kdy jsem mel tu pasku v rafku ok, ale nejak se hejbla a ty ostre hrany (ty miluju) rafku pro draty to delaj strasne radi. jestli nemas nahodou tu pasku ( o tom ale pochybuji) tak je to v tom. Spis si myslim ze to je drat z plaste nebo nejakej bordylek v plasti.Zdar bajk.
jen doplneni / trebas zapichnuty a zalomeny trn v plasti nebo malicky strep nekdy okem jde videt velice tezko, je treba hledat pohmatem
a podle krvave stopy uz to najdes :)
Pokud to mas pichle na stejnem miste, tak to vypada na neco v plasti / rafku.
zabodlej trn/kousek skla, nebo podobne v plasti, jak pise kovar.