Nebo proste nemate nazor??
Nebo proste nemate nazor??
nečet a názor taky nemam :-(
vis,on tu ted neni padlista a mi cekame na nej jak to rozbehne. jinak nebud tak nedockavej a nezakladej novy tema,proste bys treba mohl tohle napsat do toho co uz tam je.
Tak dekuji za nazor.Fakt jsem to tam mohl pripsat!Jak ja se stydim!Ale aspon nejaka reakce.....taky dobry Toz tak…
V klidůůů.. K čemu – asi je to pevnější, jinak by to nebylo na 99% výpletů. Ale pokud se ti dráty nedotýkají tak je to způsobem zapletení a ne druhem drátů;
To je jasne,ze ne druhem dratu,ale proc to tak ti kosikari upletli???? To kdyby nekdo (Shimanski?) rozlustil…Toz tak…
Křížení umožňuje propružování výpletu. U zadního kola je nezbytné kvůli přenosu síly z náboje na ráfek (radiál by se v záběru prakticky ukroutil). Tož tak. Čekám věčné oponenty ;)
Nic..... Asi mas pravdu:-) Jediny kto robi radial na strane kazety je tusim Mavic.
Asi jsi to necet nebylo mysleno krizeni kontra radial! Slo o dotek dratu v krizeni ty GIPIEMME se opravdu nedotykaji i kdyz jsou „krizene“.Toz tak… 8-)
nektere moje draty co mi v servisu dopletaly se taky nedotykaji a presto se krizi:-).podle me je to tak lepsi,kdyz se dotykaji.myslim ze se tak dost meni sily ve vypletu.ale nechtej abych to pocital,fakt se mi nechce:-)
Kdybys nezakládal nové okno.. V klasickém výpletu se dráty dotýkají, protože se tam jinak nevejdou – díry na přírubách by musely být decentralizované, jako se to dělá na některých ráfcích. Všimni si, že dráty na klasickém náboji se tam i cpou napřeskáčku proti sobě. Jestli jsou ty Gipiemme zapletená kola, můžou to mít vyřešené na X způsobů. Jestli ne a je to jen typem výpletu, jsem na to vážně zvědavý (mezera 2mm se mi zdá na klasiku děsně moc).
Sedim v kavarne tak se na ne nemuzu jit podivat!Videl jsem je stokrat !Rafky nejsou excentr a naby vypadaji uplne normalne,draty jsou ploche ale to,ze se nedotykaji asi neni nahoda!! Samozrejme jsou tato kola v normalni nabidce-nikdo mi je nepletl!!Toz tak…
Som vedel ze som trochu z obrazu :-) A co tym chces vlastne povedat? Nevies ci to ist reklamovat?
Tak Tebe jsem nejak nepochopil mily gatier. Nechces-li diskutovat tak nediskutuj.Ja si na ty kola nestezuju-drzi dobre,jenom me zajimalo proc to tak je? Ale nikdo asi netusi(?) Tak se mivejte…
Mat tak tvoje problemy… No urcite je to lepsie (pevnejsie), tvori to lepsi celok, mily Pace…
Proto se rozhodli to udelat schvalne blbe!!! A radialni vyplet je horsi(meksi),tvori horsi celek…Problemy resim, a nediskutuju!Ptal jsem se pro zajimavost! Mozna by bylo lepsi se vratit uplne zpet a „krizky“ sletovat k sobe…Bay
Krizky sledovat k sobe… Nechapem :-) No radialny vyplet je na hovno. A nepocul som, ze by Gipiemme bola bohvieaka firma na kolesa. A nie schvalne blbo. Len blbo.
Psal jsem sletovat-jako kdysi!!Ne sledovat!!Nevim jak po vasem mozna SPAJAT CINOM
:-) Myslel som, ze uz spis. Ved DT Sviss to tak zacal robit a su to super vyplety. Teda tie sledovane cinom :-)
Tak pa,pa.......
Aj tebe…
Džez nade vše!