Doporučíte někdo dobrej rám kolem 1,5 kila za 5–7 tisic? Treba i jetej. Přemejšlel jsem o rockmašině CPS 6.0, RB nebo Duratecu.
Doporučíte někdo dobrej rám kolem 1,5 kila za 5–7 tisic? Treba i jetej. Přemejšlel jsem o rockmašině CPS 6.0, RB nebo Duratecu.
Ravo Racing XC – novej za 4500kc; RB CR 1500 (1750g) – novej za 7500;
u jetych ramu bych byl mooc opatrnej.. maximalne od dobryho znamyho, nebo funglovku sundanou z kola.
Ja vim je to tak, ale taky se ti zda neco podivnyho na spojeni „rám sundaný z kola“ ? Me to prijde legracni. Vzdyt co ti potom zbyde. Uz jen hromadka komponent:) Ta cestina :)
noo…ram sundany z kola je takovy…divny :o))
Ram sundany z novyho kola je v pohode – ten typek co to prodava to bral asi vetsinou nak vyhodne…chce jiny ram…tendle proda…(blby je, ze to pak prodavaj draho…) a jeste na tom vydela…protoze mu zbudou komponenty ktery chtel – dobrej obchod pro oba…
jo, taq nejak sem to myslel. hlavne ze si rozumime ;-) proste si neqdo koupi treba dotovany Ravo nebo Kellys a ocese komponenty. ram a vidli treba proda s nejakou ztratou, da si tam ram a vidli podle prani a le porad to vyjde (zalezi za jaky ceny nakupuje) levnejs nez stavet „normalne“.
Vis jakej je rozdil mezi RB CR 1500 a 1300?
Jses si jistej tema hmotnostma? RB tvrdi, ze 1500ka vazi 1,5 a 1300ka 1,3 kila. (CRX – 1,4 kg)
vcetne laku patky loga..... tech napr. 1300g je holy ram (bez housenek svaru, vcetne pilin :) Je to sice fajn udaj, ale moc toho nerika. To je jako poscitat vahu vsech komponentu a pak hledat to kilo co mam navic :)
Ale to je holy ram bez laku, nalepek, loga a patky prehazky
…a pravdepodobne take v nejmensi velikosti
hmotnost u 1300-ky uvadel na sterym bf Petr Heinik z RB. psal ze 1300-ka ma tech 1300 g jen v nejmensi velikosti, bez laku a snad i patky. realna vaha velikosti 18(nebo 19, uz nevim) vcetne laku, patky, loga atd byla prave tech 1550g. rozdil u 1500-ky a CRX-a bude tedy +/- stejny.
Vedel bych o novem ramu kterej splnuje tvoje podminky, je ve velikosti M, kdyztak se ozvi na cravshayi@seznam.cz
dik za nabidku, tvoje adresa se mi ale vratila, ze neexistuje. potrebuju vel. 19".
Aha ja jsem ji blbe napsal je to crawshayi@seznam.cz ale ted uz to je jedno… kolik meris?
183
Mam jetej KHS softail,ve 100% stavu, ale bohuzel nevazi 1,5kg:-( muj mail: scret@seznam.cz
Hmmm, tak to opravdu na Mko nebude…
Kdyz bys priplatil na 8k, dostanes za to noveho Introverta (bikestore.cz). Ja osobne Artura nerad, ale za ty prachy proc ne…
Koukni na www.koloshop.cz maj tam nový spydery 3× zeslabovanje Easton Ultralight za 5850. Nekoukej na stránky spyderu tam to ještě neni.
a co takhle superior, lonska XP930 asi za 3500:-) nebo letosni XP950 nevim za kolik ale snad pod 8kkc.
Taky jsem chtel cps 6.0 , loni stal 6990, letos jen 4990, ale je myslim jen na kotouce, tak budu muset jit asi do cps4.0 – loni 4990, letos 4000. Jeste se mi libi ram amulet woodster , prej se bude prodavat v dubnu, cena 4500, ale asi bude tezsi nez ta cps 4.0 ( ta ma 1,75 kg), a na mejch 64 kg je zbytecne robusni.
a co RM CCS 5.0, prej 1,35 kg…? Nevis co za ni chtej?
jo jenze to je crosovej:-)
3500kc,ale kolega ma pravdu-trekovy ram
Nebo Meridu Special Edition 04 (HFS). Na stránkách sice píšou, že rám je samostatně neprodejný, ale v Brně u Šírera mi říkali, že by to sehnat šlo za cca 7.500.
Taky se primlouvam za to Ravo – ale doporucuji Schwinn Moab to nejlepsi od Schwinna na trhu a to za 6 700kc,Patentovana zadni stavba,trubky Nlineted,perfektni geometrie v poslednim cykloservisu se nad nim rozplyvali,za ty prachy.
Koukal jsem na schwinn.com a ten letosni moab vypada schopne. kdo je u nas prodava?
prodává je Pells
Uz jsi videl kolo nad kterym se v cykloservisu nerozplyvali??? P:S: Proti Schwinnu nic nemam, spis proti Cykloservisu.