• Ivoch

Prosím o radu. Mám teď na silničce plášť rozměru 700 a chtěl bych si koupit nový. Ten má ale rozměr 622. Bude tím pádem užší? Nebo nižší? Může se tím pádem objevit problém? Chci ten Continental. Teď tam Mám Maxxis.

0 0
    • Daf  

Myslim ze ten rozmer je stejny, je to jen jiny zpusob znaceni.

0 0
    • Výběr z produktů
      Basso Venta Disc kolo, stone gray Skladem 2 ks

Akce -24% Basso Venta Disc kolo, stone gray

50 499 Kč -24% MOC 72 399 Kč

Giant TCR Advanced SL 0 Disc kolo, raw carbon Skladem 1 kus

Akce -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc kolo, raw carbon

210 999 Kč -14% MOC 281 999 Kč

Giant TCR Advanced 0 PC kolo, frost silver Skladem 1 kus

Novinka -5% Giant TCR Advanced 0 PC kolo, frost silver

99 699 Kč -5% MOC 104 999 Kč

Liv Avail AR 1 dámské kolo, terracotta Skladem 1 kus

-13% Liv Avail AR 1 dámské kolo, terracotta

od 40 699 Kč -13% MOC 46 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Silniční)
    • kubad  

Je to jen jiný způsob značení jedná se o stejný plášť, ale záleží ještě na šířce jakou chceš 20,23,25,27mm

0 0
      • Ivoch  

Aha. Skvělé. To jsem netušil. No mám tam teď 23, takže šířka bude stejná. Výborně!

0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

700C je stary francouzsky rozmer a odpovida 622 mm rafku/ISO znaceni. Kompletni prehled kompatibility rozmeru je tady: sheldonbrown.com/ti­re-sizing.html

0 0
    • Ivoch  

A znáte někdo ten Contík? Co na něj říkáte? Je to dobrá volba? Potřebuju nějaký červený. Mám tam teď červený a navíc mám i červený kolo. A cena je dobrá – 720,–Kč.

0 0
    • Jery01  

Ahoj, vytáhnu mrtvolu, protože pořád netuším, kde sehnat stará kola, aby na ně šel normální silniční plášť (700×23,25.. to už je jedno). Všechna stará kola co mám já, nebo v okolí mají rozměr 26×1 a 1/8 a nebo 630–32. Co jsem pochopil, tak jsou malá, tudíž tam normální silniční pláště nepůjdou? Děkuji za ujasnění. PS tabulku výše zmíněnou jsem pročítal, proto ta nejasnost.

0 0
      • Deathwing  

stara silnicka s kolama 26" ale rozmer jinej nez 26mtb i 28cross jeste se na ni plaste i rafky daj sehnat (vloni sem je kupoval) ale spis zajit nekam do obchodu a nekam si je objednat

0 0
      • Hrabex1  

630 se driv znacilo v palcich 27", ale to kolo je vetsi nez dnesnich 29"

Mivali to starsi favoryti.

Plaste 622 (700) s tim kompatibilni nejsou, jsou mensi.

0 0
        • Jery01  

Díky, toho jsem se obával. Pláště k sehnání jsou, ale nechci nějakýho hybrida, pořád toužím po normální rozměru, je lepší dostupnost :o)

0 0
          • Hrabex1  

Jo, myslim, ze ten 27" x 1 1/4 k sehnani este bude. Neni to ovsem silnicni plast, on ani ten favorit nebyl silnicni kolo

0 0
    • j.bretislav  

Ahoj to je jedno jestli 700 nebo 622 je to stejny romer

0 0
      • Martin  

datum ;)

0 0
        • Vilém  

Zajimalo by me, co k tomuto archeologa vede?

Zaregistrovat se a jako prvni vyhrabat 3 roky stare vlakno.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.