Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s touto vidlicí?Jak se chová,na jaký terén je přizpůsobená?
Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s touto vidlicí?Jak se chová,na jaký terén je přizpůsobená?
kup si slovnik cizich slov a podivej se co znamena slovo " HISTORIE " …
pak odloz slovnik a vem si Bibli a mrkni na desatero…
to už si z nás děláte prdel pane:-)
Proč prdel,to je tak špatná?
omfg
Dobře není to model 06 a není to ETA se zdvihem 105 nebo 120,ale může být v pohodě ne?Jezdím většinou les a polňačky,žádné brutální skočky,to by mohlo stačit.Nebo máš nějaký typ ve stejné cenové relaci?
no to nebylo mysleny na vidli ale na tebe a na ty reakce predtim.obzvlast ten prvni prispevek…marzo nemam.co treba REBA :-)
Hold nejsem tak dobrý jak ostatní lidi,co tady píšou,jsem tohle forum dnes našel,tak jsem nezkušený.
ahaaha.zajimavy jak kazdej hned najde „zloz thread“ ale okynko na historii nevidi. 1)www.bike-forum.cz/…pravidla.htm 2)nad prispevkama je okynko vyhledej tak am zadej treba mx comp air a dej hledej a pak uz jenom kafe a trpelivost pri prokousavani se :-)
a ještě ten červený nápis před založením threadu…
asi neni moc videt :-) chtelo by to aby blikal a nejdriv se otevrela stranka kde by byl tenhle blikajici napis pres celou obrazovku :-)
Hoši,chápu,že vás to naštvalo,že jsem ho založil,ale já to zkoušel nejdřív vyhledat,ale asi jsem neměl zadávat celý název a jen obecný,protože předtím,se to fakt neobjevilo.
jj ok tak si uzivej pri cteni :-)
ale, nééé, nenaštvalo, to už patří k místnímu folkloru:-D Ještě tam patří „Jarin“ a „Pádlista“, ale co jsou to zač zjistíš až postupem času:-D
spiš rofl
aspon je v historii dalsi naprosto zbytecny, nic nerikajici a zneprehlednujicfi prispevek o mx comp navic :-)
tjn:) ale kdo si todle cely přečte tak se aspoň zasměje:) Tak dát jako úvodní stránku bf to desatero:o)
to by stejne nikdo necet.nebo obrovsky sipky na to okno historie a ruzny lebky a kudly u toho-„nepouzijes-li historii najdem si te vsude…“ :-D
Stejně nic… Nepomohlo by to… Dokud půjdou zakládat thready tak je historie úplně k ničemu :D
tak zrusit?udelat B-F historie?nebo historicke B-F?nebo histericke?:-)
tak, abych zase nezůstal u keců… najdeš o ní dost:
jj,už se stalo v polovině tohohle celého příspěvku
tak vidíš, že to jde:-) a teď můžeš s námi čekat na další oběť, kterou společně pošlem do historie:-D
…pošleme do historie…
hezky řečeno, co mi to ale sakra evokuje… :o)))))))
poukazani na bod 3/10
a jééje… na to abysme si brali právníky:-) Takže každého kdo se nepodívá do historie uzemníme paragrafy, body a články:-D
ja cist umim :-) Nedělejte z lidí blbce – používejte vyhledávání :-)
Nedělejte z lidí blbce – používejte vyhledávání :-)