Tak navazuji na prispevek SPD, pády a městský provoz. Dneska se mi podarilo hodit krasnou tlamu na namesti republiky na tramvajovych kolejich v 15:30 cca.Divaku bylo dost.Hned me zvedali nejaci inglish turusti.Vyblekotal jsem ajem okej and wet surfejs.Pak nejaka mamina s mimcem v kocarku ze jestli neci vodu na oplachnuti vody.Tak jsem s diky odmitl, ze mam jeste v kejmlu.Chyba nejak jsem to v tom vedru vycucal a vykaplo na me par kvapek (nevyhoda kejmlu,nevidim kolik jeste zbyva a to mam 3 l). Kropili cestu a nejak to v kombinaci s kolejema neni dobra vec.Predni udelalo ups.Jsem lama. No kdyby jela v proti smeru tramavaj tak jsem asi jeste prejetej. To uz je druha tlama v rozmezi mesice na silnici :-( Auu Skody jsou obvykle: pravy loket sedrenej, prave stehno nahore narazene, lytko lehce sjete (diky chlupum) a krvavej sedrenec hned nad kotnikem (fakt osklive). Na kole (bohuzel pad na pravo) to odnesla decentne prehazka a sroub (nejak to ale radi) a co me nejvic stve ze jsem si zase cvak rohem do ramove trubky (fakt nechapu jak),pres nalepku az na hlinu (mi ten duratec musi vydrzet jeste 4,5 roku :-). Ted to mam z obou stran :-( Jinak na hlavu jsem snad neletel, helma ok, rukavice taky neco pochytaly, dres na zadech ma vytahle svy, kejml ma dirku (jen batoh), kratasy taky maj dirku (na stehne).Ale nejvic to odnesla prava ponozka Moira, ktera je vepredu pretrhla a ma diru velikosti americkeho dolaru (vetsi dvacka cz). No a proc to tez pisu.Nez jsem vyjel tak jsem resil jestli jet metrem nebo kolmo pro par elektro soucastek a neco vyreklamovat.A neco mi rikalo: Jed metrem, jed metrem.Neco (nekdo) mi rikalo (rikal) ze se neco stane.A ja to nevzal na svedomi.Snad priste.