Proč si někdo dává přední brzdu na pravou ruku? Má to nějakou výhodu, dávaj si to tak motorkáři, nebo je to prostě jen jiné?
Proč si někdo dává přední brzdu na pravou ruku? Má to nějakou výhodu, dávaj si to tak motorkáři, nebo je to prostě jen jiné?
Neplete se to pak na motorce. Já osobně, by? jezdím i na motorce, bych si to tak nikdy nedal.Mám zažité kolo předek vlevo, motorka vpravo.
je to podle motorek. v americe to je standardni. pravak ma pravou ruku citlivejsi a silnejsi. jinak jde o zvyk.
taky si myslim ze jde o zvyk… :-) osobne jsem jendou si pucil kamosovo kolo co to ma prehozeny a pripadalo mi to jako nenormalni… proste jsem pravak… :-)
trialový speciály(Monty atd.)se jinak ani nevyrábí..
v anglicku sa to tak predava… videl som origos orange v obchode a mal to tak… dalej to davaju detskam na trialove biky, aby si lahsie zvykali na motorku…
Když si zvykneš napravo, tak to pak hlavně nikomu nepučuj. Pokud se teda nechceš pomstít… :o))
Jsem to tak jednou pul roku vozil…nejdriv jsem se parkrat vysekal pres riditka a az jsem si po pul roce zvykl, tak jsem to menil a cela patalie se opakovala – ale mel jsem tehdy na predku nehorazne se kousajici kotouc… :))
Svitava je řeka řek!