Poradte pls, kde sehnat kazetu na silničku pro žáka začínající 15z. kolečkem. Osmičku nebo devítku. Aby se naučili šlapat tak je tam omezení, v tomto případě 42–15 nejtěžší převod. Díky
Poradte pls, kde sehnat kazetu na silničku pro žáka začínající 15z. kolečkem. Osmičku nebo devítku. Aby se naučili šlapat tak je tam omezení, v tomto případě 42–15 nejtěžší převod. Díky
u nás vozí žáci 38×13 a kazetu s třináctkou seženeš všude…
myslim, ze to obmedzenie nie je 42–15 ale 52–15.
Vacsinou sa to riesi tak, ze vzadu je kazeta zacinajuca na 13 ale vpredu mas zodpovedajuco mensiu pilu – aspon co som ja videl.
52×15 to určitě není.já sem junior a máme buď 48×13 nebo 52×14.dá se to taky dělat že si zablokuješ poslední pastorky(ale nevim jak).většinou se ta tináctka vozí kvůli rezervním kolům,aby mohly bejt stejný zadky pro všechny kategorie.
CSHG509425 kazeta HG50 9/14–25-todle nabízí shimano možná bude lepší poladit poměr velikostí talíře
Díky všem za reakce. Budu to muset asi vyřešit tou pilou, ale minimum jaké jde vepředu použít na kliky co mám je 38. Myslel jsem, že udělám dvojtác 42–38 a vzadu to doladím od patnáctky. Jinak tady je link na zpočítání přavodů pro mládež se vzorečkem: http://www.studeny.orlice.cz/…_mladez.html
Díky
Kočička! Haf!