Kto z vás vie stá? na bicykli na jednom mieste a koľko vydrží. Mňa to po polhodine už nebaví. (Samozrejme obidve laby na pedáloch) Dráhari sa takto voľakedy tiež na?ahovali.
Kto z vás vie stá? na bicykli na jednom mieste a koľko vydrží. Mňa to po polhodine už nebaví. (Samozrejme obidve laby na pedáloch) Dráhari sa takto voľakedy tiež na?ahovali.
je to paradox ale nejdyl vydrzim stat kdyz nad tim vubec nepremyslim (treba kdyz prijedu na krozovatku a je cervena nebo davam prednost). Kdyz se na to vylozene soustredim vetsinou nevydrzim vic jak 20s :)
No veď o to ide, keď si na križovatke, tak trochu zafrajeríš a keď blikne zelená, možeš rovno maza? preč.
ja nevydrzim stat ale lehce poskakuju. a vyrzim vetsinou dokud se mi chce
bezne to pouzivam…ale jednou mi to na SPD nevyslo a bylo z toho fajn predstaveni…asi jsem byl nejakej rozhozenej nebo moooooooooc unavenej…ale niky jsem cilene si to nemeril,ale myslim ze 60s urcite…
Já sebou vždycky švihnu ;) Vydržím jen „pauznout“ na stopce, když se blízko motá uniforma. Ale je fakt, že už bych se to měl naučit :(
par minut, ale kdyz zacnu z dlouhe chvile moc premyslet a experimentovat, tag za chvilu stratim rovnovahu
Když se opřu o strom nebo o auto není problém… :-)
já když duz hospody, tak mám taky někdy problém udržet rovnováhu..a to „stojím“ na nohách…ale když si pro mě přijde stará…jaj…to ztratím rovnováhu hned jak ji uvidím :-)
Ja skoro vubec a nebylo by na skodu se to naucit. Vim, ze to muze byt jednoduche, ale pres to se zeptam. Jak na to?
najdi si odlehel mírnej kopeček na asfaltu,mírne se do nej rozjed…zabrdi predni brzdou., jdi ze sedla.no a predn kolo zatoc mirne doleva…a pomalu odbrzduj…to te sveze par cm zpet..pak zas trochu pohni telem dej impuls abys popojel…zas zabrzdi…chce to hodne cviku..ale cas to budes valet…ze zacatku fakt jezdi do toho kopcka…jinak na rovne je ot hodne tezsi
Dobre si mu to vysvetlil, ja som sa to tiež sám učil mierne do kopčeka, ale brzdy vobec nepoužívam. Teraz nemám problém ani na rovine.
taxe to naucila i moja stara :-)))
A nebo ne. Kaslu na rovinu. Zkusim to s tim kopcem.
Začni tím, že si opřeš přední kolo o obrubník, cihlu, kámen apod.
V lese mezi dvema stromy na sirku ramen.
Jo takovy rychlokurs:).
Jezisi ja to myslel vazne – 10 cm na kazdou stranu ke kmeni a balancovat s jistotou, ze kdyz budes padat tak se opres.
Ach tak:). Jetlikoz mam SPD, tak by to pro mne byl asi tan nejlepsi zpusob. No jo, to bude dost dlouhe hledani nez najdu vhodne stromy. Umim si predstavit udiv nejakych kolem jdoucich:). Prose a jednoduse to budu zkouset dal na rovince a snad se to jeste letos naucim.
to uz poslouzej i futra doma ne?
bez zacvaknutych SPD tak dlouho, dokud se nezacnu nudit a koukat kde co lita – s SPD min, protoze misto vybirani vetsich vykyvu se radsi vypnu :-) Jinak se zabrzdenejma brzdama a natoceny kolem je to zadarmo, ale treba jet pozadu z kopce temer nezvladam…
taky bych se rád naučil stát na místě, zatím jsem to zkoušel jen párkrát a moc mi to nešlo… zkusím tu fintu s pomalou jízdou do kopce a občas zastavit. Jinak balancujete na místě posazení v sedle, nebo postavení na nohou? Myslím teď posed na sedle na XC kole, čili vysoko vysunuté sedlo pro dlouhou jízdu.