To je uplne u Mavicu normalni, tam to praska skoro na kazdem kuse. Ja jsem to dojezdil a pockal jsem, az mi nektery nipl vyleti ven
To je uplne u Mavicu normalni, tam to praska skoro na kazdem kuse. Ja jsem to dojezdil a pockal jsem, az mi nektery nipl vyleti ven
Odkud? Co? Kam? :))) Dalsi adept na smazani :)
Řekl bych, že: „Al niple a kotouc“ – si teda myslim… :-)
Ja vim :)
Teda pockat. Tohle je o vytrhnuti niple z rafku, tagze spis o nejakejch prasklinach na rafku. No rozhodne bych uvital, kdyby autor mohl priste prispevek spravne zaradit a nenechal nas tapat.
Vždycky se nezadaří, no… :-)
Ale tohle snad neni loterie :) Vzdyt tento web je user friendly s intuitivnim ovladanim. Stejne sem se u toho posledniho preklepu s tim homosexualnim pareckem po 5ti mesicich (co ho admin smazal:) bavil vic. Doufam, ze smaze brzy i tohle.
Prave proto by se zde hodila moznost nejake zpetne editace.
Nemyslim. Dvakrat mer, jednou rez :)
Ne vždycky: v mém oboru musím často řezat bez ohledu na měření – tím se zabývají pak ti další za mnou :-)
Statistici? Kolik zes jich vlastne preriz? :)
furt to rezu a furt je to kratky :-)
Jo to mě vystihuje. Anebo ten totalitní: Přijde delegace UV na stavbu na inspekci, proč se neplní plán. Koukají, všichni kolem kmitají, vypadá to dobře. Je jim to divné, a tak si zastaví jednoho chlápka s kolečkama, co běží okolo. Kouknou do nich – a vidí, kolečka prázdná. Tak se ho ptají: „Proč v těch kolečkách nic nemáš chlape ?“ A on na to: „No my podle plánu vozíme tak rychle, že nám nikdo nestačí nakládat…“
:-)))
dobry :)))
chirurg?
kua, to melo bejt jinde
Naštěstí pro pacienty ne :-)) Motám se kolem IT a blbnu lidi, co mi za to dávají peníze ;-)