olejem s teflonem ( GT, TF2)? nebo olejem se silikonem ( Korek) ? a nebo je to jedno dík Jirka
olejem s teflonem ( GT, TF2)? nebo olejem se silikonem ( Korek) ? a nebo je to jedno dík Jirka
podla http://www.sram.com/…_ENGLISH.PDF strana 8 sa ma davat teflon pytal som sa v obchode a povedali, ze uplne obycajny olej na sijace stroje je na to idealny
az na to ze sa nan brutalne lepia necistoty…
ROpa
Vyzkoušej a uvidíš ;) Nejlepší zkušenosti mám se silikonem, hladší chod.. na stejné vidli.
Se silikonem?To by sis tu vidli pekne dojebal,pac silikon vysusuje a nici plastove a dalsi mekke soucastky.V kazdem solidnim servise Ti poradi TF2 a nebo spec.olej.Tuto vidli tez pouzivam.Jses s ni spokojenej?Lock-out mi totiz jednou prasknul a praska v nohou.
Vidle je v pohodě. Měnil bych jen za Marathonku nebo za Foxku, ale ani na jednu aktuálně nemám :( Ale s tím silikonem je to přesně naopak – silikonový olej nejenže výborně maže, i tam dlouho vydrží a gumové součástky pomáhá konzervovat a tedy brání jejich opotřebení. TF2 už dávám jedině do bowdenů.
Hele…ja to taky vozil a vozim se silikonem (kdyz mam RS) a nemam zadnej problem…(treba na Marzocchi ti maj na 100% poradit silikon…)
A proc u Macochy doporucujou davat silikon?
Asi, ze prej vydrzi vic. :-)
Ta vidle nebo silikon?
Myslím že silikonovej olej. S teflonem to nebuda asi to pravé.