Nazdar, chtel bych si postavit silnicku na ramu Duratec COOL. Jen nevim, jestli RX, nebo jen R8. ma s tim nekdo zkusenosti?
Nazdar, chtel bych si postavit silnicku na ramu Duratec COOL. Jen nevim, jestli RX, nebo jen R8. ma s tim nekdo zkusenosti?
JEzdim treti rok Cool R8 uplne bez problemu. S tema RX mel udajne nejaky cesky tym potize pred zavodem miru, tak nakonec jeli na R8.
Jak moc pohodlnej ten ram je a cim ho mas osazeny?
Pohodli dobry, na druhou stranu jsem nikdy nejezdil treba na karbonu, takze nemuzu moc srovnavat. Spis zalezi, jaky mas kola a jak nafoukly gumy.
Já mám od jara Cool RX a mám najeto asi 2000km. Zatím jsem s ním žádný problém neměl. Ale je fakt, že ten tým (Ed'System – ZVVZ) jel závod míru i pražské kriterium na R8.
na strankach duratecu uvadzaju hmotnost suroveho ramu.mna by zaujimalo,kolko tie ramy vazia v skutocnosti.
Mně když přišel novej RX, tak vážil, pokud si vzpomínám, něco mezi 1.7 a 1.8 kg. S hlavovým složením a ve velikosti 58.
a este by ma zaujimalo, co chystaju na buducu sezonu
Slysel jsem, ze se chystaji laborovat s carbonem a cenama. To prvni je good, druhy uz min, protoze ceny chteji srovnat s tema zapadnima
Vytahuju starší vlákno, protože mám možnost koupit Duratec Cool R10 na Ultegře. Moc se v tom neorientuju, tak bych místní odborníky rád poprosil o radu. Bylo by za cca 10 000 Kč. Je to adekvátní cena? Jak je to starý kolo? Na co si dát bacha při osobní prohlídce atp.
Díky moc za jakoukoliv odpověď :)
Stary bude tak cca tech 10 let, jako toto vlakno.
Za 10 by to mozna slo, zalezi na stavu.