V pripade ze nafoukam SPV na min. povolenou hranici od vyrobce ktera z techto vidlic bude CITLIVEJSI ???
mam 70kg a chci zehlicku.
diky za rychlou odpoved
V pripade ze nafoukam SPV na min. povolenou hranici od vyrobce ktera z techto vidlic bude CITLIVEJSI ???
mam 70kg a chci zehlicku.
diky za rychlou odpoved
Minute je 2× drazsi mam dojem. V te cenove kategorii jiste najdes zehlicku s danym zdvihem.
mam moznost koupit starsi MINUTU za stejnou cenu jak new marzocchi…
Aha, tak. Jasne. No, s tim ti asi moc nepomozu. Ale MX Comp ETA ma v jedne noze pruzinu. Tudiz si myslim, ze bude lepsi zehlicka.
MINUTE lev noha – pruzina
prava noha -SPV + olejove tlumeni
MX COMP ETA vzduch/pruzina/olj/eta
…
zapomel sem upresnit ze se jedna o
MINUTE ONE !
Aha,tak tam vahovej rozdil asi nebude. Nebo jenom malej.
Jo ja vim, ze i Minute ma pruzinu, ale myslel jsem tim to, ze jednopruzinova vidlice asi bude vic zehlit nez SPV/pruzina. Ale … radeji at se vyjadri nekdo povolanejsi. Nicmene, ta Minute bude lehci asi o mam dojem 300g.
ale v obou tech vidli je patrona (nebo co) se vzduchem
Ja bych Manitou nebral.
procpak ? ze by dalsi pan M !!
No kdyz chce zehlicku tak ne.
ja teda zatim nejel na zadny Mar. kera by zehlila !!!
Tak to si toho asi zkusil malo. Moje vidle se pri 60N ponori o 1cm. To je bych rekl docela dobry zehleni a pritelcina vidle se ponori uz vahou samotneho kola, tagze taky dost luxusni „zehleni“, ale ETA to fakt neni (myslim ETA Hlinsko, aby nedoslo k milce s duplikaty:)
hele a nezapomněls podotknout že vidlice tvé přítelkyně má 200mm zdvih a že je na xc řekněme nevhodná?
Co je to za blbost… jak jako nevhodna? :))) Je to Marzocchi, je! Je to zehlicka, je! Tak jakypak copak :)
:-).......vlastně proč ne
Jednoducha otazka – PROC?
protoze vsecky marzošky na kerejch sem jezdil byli dost tvrdy. skrata nezehlili…
a „ETA“ sem este nejezil..
tak ETA to žehlení nevylepší, to fakt ne :-)
to je mozny. ale v ty vidli je vic ruznejch „picovin“ tak sem myslel ze by to mohlo mit vliv !
ETA ne, ale ETA patrona ma pruzinu, ne vzduch.
To nebylo na tebe…to bylo Lubosovi…proc ne Minute…
jo ! LUBOSI proc ne MINUTE ???
Protoze SPV, proto. Proc asi se davaji ruzne ptakoviny do vidlic aby se to zamezilo houpani :) Budto si koupis zehlicku (pruzinu) nebo ti to nebude zehlit (SPV, Brain, pure air bez negativky, atd, atd). Kup si treba Marzocchi Marathon S Coil, to mas jednu z nejlepsich zehlicek vhodnych na XC a dela se v 120mm. Jenom pokud mas min nez 80kg tak si musis sehnat makci pruziny.
Jenže tu 120 je tak trochu problem sehnat, že.
Jojo, bohuzel je to tak :( A navic nikde jsem ji na nete nevidel za nejaky lepsi peniz nez cca tech 500euro plus-minus autobus. Premyslel jsem nad ni, jenomze … asi bych musel menit pruziny a kdyz se nedovazi tak ani cz ani sk :( A vyhodit pruzinu uplne, asi nebude zehlit.
no já mám nějakých 77–79kg bez camelu a musel jsem jí ještě přifouknot, bez přifouknutí byla už moc blato a to vidlice jezdim nastavený na supržehlení. Jinak sehnání byla docela haluz, nechápu proč to sem nedovážej.
Ty mas 120mm maratonku s pruzinou ?
jj, v jedný noze pružina + eta a v druhý pružina + vzduch
No ja mam s kejmlem a oblecen tak mozna 70kg. Takze by mi mozna ty pruziny i vyhovovali. Hmm, hmm.
myslím že určitě, možná bys aj trošku dofukoval. pokud tedy dávaj stejný pružiny do usa aj evropy.
No, tak jestli ji nahodou zlevni jeste nekde jako vyprodej, tak si ji asi zadovazim. Uvidime …
v usa je za tak nechutnou hubičku že bych se s toho pos.ral, kdybis tam měl nějakého kámoše aby ti to poslal balíkem tak to koštne tak cca do 12 000.
Jo, ja vim. Jenomze oficialne pres postu bych zaplatil 80$ postovne, 4%(nebo dokonce 12%?) clo a 19% DPH. A pak to za hubicku neni :)
tady je review http://www.mtbr.com/…122745.shtml
Jeden tam pise , ze je nutne casto mazat tesneni u velkych teplot. Dalsi pise, ze chodi lepe nez Fox na trailech (nevim jestli bez nebo s SPV). Dale jsem vycetl ze jsou problemy s rebound knoflikem.