• Baros

Nevite nekdo jakej je rozdil ve vaze mezi temahle dvema ramama a v odolnosti?

NRS 3 – AluxX 6061 NRS 2 – AluxX 6013 (nasel sem ze 18,5" ma 2508g, ja potrebuju 20,5")

Duvod proc se ptam je, ze NRS 2 je cervena a me se proste libi ta cerna na trojce.

Takze bych koupil NRS 3, nechal si jen holej ram a zbytek dokoupil.

0 0
    • MartinX  

Mám také novou NRS 3 a podle všeho, co vím mátroš je o 18 procent lehčí – tzn. že rám bude asi o to lehčí. Už tady zaznělo, že ten rám je spíš plechovka od coly. Doporučuju po zkušenostech koupit 2 a jestli toužíš po novém černém rámu mohu poskytnout svůj. Určutě tě to výjde daleko levněji než dokupování nových dílů. Vím o čem mluvím, už mě stal upgrade přes 10 kkč :-( …a to mě čeká kup lepší vidlice než je ta Sixka…

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • Baros  

Hmm, 18 procent matroš a ještě NRS2 je 3× zaslabovanej oproti 2× u NRS3, to už bude celkem slušnej rozdíl, jestli to tak fakt je.

Asi se vyplatí trochu připlatit a mít NRS2, než dát ještě víc do upgradu NRS3.

Kdy už u nás budou modely 2005 jako v Polsku?

Tohle by řešilo problém. http://www.giant-bicycles.com/…mod_nrs2.jpg

0 0
        • MartinX  

…tak to máš jasné! Černý rám na NRS2 – pohádka máje :-) termín dovozu by mohli vědět v Progresscyclu. Jinak můžeš vyrazit na nákup k sousedům do PLR a na kole se vrátit domů… Na to zeslabení jsem uplně zapomněl – ale je fakt, že váhu rámu na NRS3 jsem ještě nigde neviděl.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.